Гонзо и Узунов изненадаха премиера, дадоха му важен документ

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
15:54 / 28.08.2019
15052
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо и административният директор на черно-белите Атанас Узунов изненадаха премиера Бойко Борисов и успяха да разговарят за кратко с него, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двамата се появиха на Малтепе - най-голямата надгробна могила на Балканите, намираща се на територията на село Маноле, където министър-председателят разглеждаше разкопките и получаваше информация от археолозите как върви работата им.

Борисов се прегърна с Гонзо, а след това получи проекта на ПФК Локомотив за изграждане на база в район "Тракия" за детско-юношеската школа на клуба.

"Ето това е целият проект, който е за детско-юношеската школа на клуба. Нали казахте, че ще помагате именно за такива проекти", обърна се Атанас Узунов към премиера.

След това Борисов предаде документацията на финансовия министър Владислав Горанов с репликата: "Като искаш да помагаш на Ботев, ето сега проекта и на Локо (Пд). Да ти дойде добре"!

Гледайте любопитния момент в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).