Арсов, Темиле и двама юноши в групата на Ботев за Беласица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:42 / 16.04.2009
4900
Лилчо Арсов и Омониго Темиле попаднаха в групата на Ботев Пловдив за гостуването на Беласица в Благоевград. Двамата се оплакваха от контузии през седмицата, но лекарския щаб е успял да ги вдигне на крака. Не е сигурно обаче дали някой от двамата ще започне като титуляр. На мястото на Николай Харизанов, който е с извадено рамо и Здравко Станков, който е с натрупани картони, попаднаха юноши на клуба. Това са Чудомир Григоров и халфа Васил Кочев.

Футболистите на клуба най-накрая са получили част от дължимите им възнаграждения. Те са взели по една минимална работна заплата и са получили обещание за още пари в Благоевград. "Канарчетата" заминаха днес следобед за югозападна България, където ще останат на режим извън Благоевград. Двубоят е на местния стадион "Христо Ботев", тъй като Беласица няма лиценз за собственото си съоръжение в Петрич.

Групата на Ботев: Павел Станев, Лилчо Арсов; Даниел Божков, Добри Орловски, Апостол ПоповИлиян Гаров, Васил Василев, Костадин Гаджалов, Чудомир Григоров;Омониго Темиле, Красимир Кръстев, Николай Манчев, Георги Аврамов, Мауро Алегре, Васил Кочев; Георги Андонов, Ерик Кабу, Тодор Тимонов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).