Борисов: Могат да се отделят стотина милиона за едно кокетно ново стадионче

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:32 / 11.09.2018
11806
Премиерът на България Бойко Борисов бе на посещение във Варна. Заедно с министъра на спорта Красен Кралев и кметът на Варна Иван Портних, той посети ремонтираната зала "Конгресна" в ДКС. Премиерът използва да се срещне и с играчите от националния отбор по волейбол, които по това време провеждаха своята тренировка, предаде репортер на Varna24.bg

"Днес темата е спорт. Виждате, че направихме зали в редица градове. В Пловдив и София дори нямаше читави зали, сами виждате как е в момента. За Варна да не говорим, тази зала беше пред срутване. За нас е важно да направим залите, за да се чувстват добре всички, не е важно аз да присъствам. Много се радвах като гледах срещите по футбол със Словения и Норвегия. Мога да кажа, че ако продължат така и се класират, догодина може да им направим едно кокетно ново стадионче. Футболистите играят много сърцато, стотина милиона могат да се отделят за един нов стадион. Пак казвам днес темата е спорт и нова Математическа гимназия в Бургас, а Математическата гимназия на Варна ще стане и тя", каза Борисов.

"Ако позволяват разчетите, от следващата година ще вдигнем заплатите в бюджетния сектор с 10%, говорил съм за това с Горанов. Сами виждате, ако комунистите са на власт тогава започват дефицитите в бюджета.", сподели още премиерът.

Борисов отрече да се кандидатира за президент, след като такъв въпрос му бе зададен от журналист.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).