Самуилов със специална оферта за феновете на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:17 / 22.06.2018
14680
ПФК "Ботев" и финансовият благодетел на клуба Георги Самуилов пускат в разпространение специална кобрандирана карта, осигуряваща редица отстъпки при покупка на артикули на футболния клуб и зареждане на гориво във веригата бензиностанции на бизнесмена. 

Всеки привърженик, закупил артикули на стойност 50 лв. в официалния фен-магазин на ПФК "Ботев" или заредил в обект на фирмата 50 или повече литра гориво получава картата безплатно.

Пластиката дава право на своя притежател да ползва отстъпка от 10% за всички артикули, предлагани в "жълто-черния" фен-магазин.

Картата осигурява и следните отстъпки в обектите на петролната фирма на Самуилов: 

- При зареждане на гориво до 25 литра – отстъпка 3 стотинки на литър 

- При зареждане на гориво над 25 литра – отстъпка 5 стотинки на литър 

- При зареждане на газ – отстъпка 3 стотинки на литър

- При натрупване на заредено гориво в размер на 200 литра чрез използване на кобрандираната карта, притежателят й получава като подарък оригинална фланелка на "Ботев" Пловдив 

От утре (23 юни) картите могат да бъдат използвани в действащия вече обект на фирмата в пловдивския квартал "Остромила". Пластиките ще важат и в цялата верига бензиностанции на петролната компания, веднага след откриването на всяка една от тях.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).