Общинарите окончателно отказаха Крум Мандуров от Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:28 / 05.03.2009
4649
Силният човек в управата на Спартак (Пд) Крум Мандуров обяви окончателно, че се оттегля от финансирането на отбора. Пловдивският бизнесмен бе намекнал за това още преди няколко месеца, но досега изчакваше да види дали общината в града ще предприеме действия за пускане на процедура по отдаването на концесия на стадион "Тодор Диев".

- Писна ми да чакам вече четири мандата някой от градската управа да се сети и да задвижи въпроса - заяви Мандуров. - Само ни залъгват с празни обещания. А аз съм на 64 години и няма закога да чакам да оправяме базата и тепърва Спартак да атакува "А" група.

След оттеглянето на Мандуров синьо-белите ще бъдат управлявани единствено от печатарския бос Георги Колев. Интересното е, че малко преди началото на настоящия сезон по същия начин от Спартак се оттегли и третият съсобственик на клуба Андрей Павлов. "Гладиаторите" заемат четвърто място в Източната "Б" група след изиграването на мачовете от есенния дял от първенството.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).