ВИДЕО: Отлична новина за Спартак! До година и половина новият стадион ще е готов!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:11 / 20.06.2018
12703
Отлична новина за привържениците на Спартак дойде днес от Община Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Кметът на града Иван Тотев разкри, че новото ръководство на "синьо-белите“ е много активно в желанието си по най-бързия начин да обнови изцяло стадион "Тодор Диев“.

"Футболен клуб Спартак внесе в Община Пловдив архитектурния си проект за концесия на стадион "Тодор Диев“. Към настоящия момент се изготвя съответния бизнес план. Следващата стъпка ще бъде от страна на общинския съвет – откриване на концесионна процедура за стадиона. Мисля, че преди началото на август това може да се случи“, заяви на пресконференция днес Иван Тотев.

"Инвестицията, която ще бъде направена, е около 3,5 милиона лева, като според проекта стадионът ще е с 4000 седящи места и с осветление, т.е. ще е лицензиран за мачове от Първа професионална лига. Смятам, че нещата в следващата година, година и половина ще придобият един добър вид. Мога да кажа, че от ръководството на Спартак са изключително активни“, допълни още градоначалникът.

Вижте в прикаченото видео цялото изказване на кмета по темата!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).