ВИДЕО: Ботев подписа споразумението с Общината за Колежа, ето важни подробности

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
10:46 / 20.06.2018
21699
Ръководството на Ботев (Пд) подписа днес в община Пловдив допълнителното споразумение към договора за концесията на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана в заседателната зала на Общината.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че в началото на май общинският съвет гласува удължаването на срока на строежа с още две години. Според договора съоръжението трябва да е готово до 13 март 2020 година.

От страна на Ботев договорът бе подписан от административния директор Иван Йотков и адвокат Димитър Радев. Представители на Общината бяха кметът Иван Тотев и заместниците му Георги Титюков и Розалин Петков.

Очаква се след подписването на споразумението финансовият благодетел на "жълто-черните" Георги Самуилов да поиска официално 60 процента от акциите на клуба, които в момента се държат от Сдружентие ПФК Ботев.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция с важни подробности относно подновяването на строежа на Колежа!



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).