Почва се! Спартак води архитект при кмета за новия стадион (ВИДЕО)

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
13:25 / 14.05.2018
7608
Новите шефове на ПФК "Спартак" действат активно по концесията, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Днес им предстои среща в Общината, на която ще им бъде обяснено как да оформят предложението си, както и какво още трябва да се направи оттук насетне, съобщи кметът Иван Тотев.

Желанието им е да изградят стадион с 3000-4000 места, който стадион да обслужва срещи от "А" група, както и да изградят допълнителни терени за подготовка и търговска част. 

Сега съществуващите павилиони обаче ще бъдат премахнати, Общината ще изпълни регулацията си и ще разшири улицата към автогарата, поясни Тотев. "Надявам се скоро да имаме среща с "Локомотив", те също имат писмо за концесия, но освен него трябва да ни внесат на експертен съвет обемно проучване на зоната. Очакваме и това да се случи и така да затворим една градска тема", коментира градоначалникът. 

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).