Кметът: Ако до края на март няма решение за стадион "Христо Ботев“, разваляме концесията (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:58 / 12.03.2018
21311
Община Пловдив ще пристъпи към процедура по развалянето на концесията на стадион "Христо Ботев“, ако до края на месеца ръководството на клуба не намери решение какво да прави със съоръжението, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това заяви на пресконференция днес кметът на града Иван Тотев.

"Не знам дали желанието на ръководството на Ботев да продължат срока за строителството на стадиона е възможно от юридическа гледна точка. Ще изчакам становището на юристите. Но през декември с г-н Ангел Палийски говорихме за други варианти - за разваляне на концесията“, каза Иван Тотев.

"Искаме да им съдействаме максимално, но пък работим в рамките на закона. Ако има нова концесия, тепърва ще се прави обхват на тази концесия. В свободни разговори има заявени други намерения – отзад има 7-8 декара общинска земя. Ако до края на март няма решение, единственото, което може да направим, е стартиране на процедура по прекратяване на концесията“, допълни още кметът.

Вижте изказването му по темата в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).