Кръгла маса за бъдещето на стадион "Пловдив", вижте кога и къде

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:47 / 02.03.2018
10094
Открита дискусия за възстановяването на градския стадион "Пловдив", както и за възраждането на детско-юношеския футбол ще се проведе в града. Инициатор на събитието е бившият футболист на Марица, Ботев и Левски Петър Курдов.

Ето какво обръщение направи той във Фейсбук:

Уважаеми съграждани! 
Обръщам се към всички, които милеят за спорта, които са загрижени за спортните съоръжения в града, за футбола и футболните терени. Нека да направим кръгла маса и открита дискусия на 12.03.2018 г. в сградата на Областна администрация - област Пловдив за бъдещето на спорта в нашия град, за възраждането на детско-юношеския футбол, за клубната база и възможностите за нейното ползване и развитие.

Предлагам да се потърсят възможности нашите пловдивски деца да тренират без да плащат непосилни такси в порутените бази на клубовете, а те да бъдат поети от Общината и държавата.

Предлагам да се възстанови 60-хилядния стадион "Пловдив", който да стане национален стадион, защото Пловдив дава възможност за участие в спортните прояви на всички отбори в България поради удобното си географско положение.

Като загрижен спортен човек, каня всички фактори от поликата и спорта, които имат отношение, да дискутираме тези въпроси, както и цялостната стратегията за развитие на спорта в града, за да излезем с единно предложение пред Общината и Правителството, за да се осигурят необходимите средства за града и спортните съоръжения. Имаме много повече възможности и потенциал за развитието на спорта. В името на нашите деца и нашето бъдеще!

Петър Курдов - футболист на Марица, Ботев Пловдив и Левски, национал и треньор



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).