Зауерланд: Не знам дали Джошуа иска бой срещу Пулев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:55 / 08.01.2018
3265
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев все още е много заинтересован от битка с шампиона в тежка категория на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО). Това заяви промоутъра на българина Нисе Зауерланд.

"Кубрат все още е сред тримата или четирима най-добри боксьори в тежка категория в момента, така че битката с Антъни Джошуа не е забравена. Разбира се, Пулев все още иска среща с Джошуа, но не знам дали Джошуа я иска. Това е голяма битка за Пулев, това е голяма битка за всеки, който се бие с Джошуа към този момент", заяви Зауерланд.

Друг възможен вариант за родната звезда на боксовата сцена може да бъде "редовния" шампион на WBA Мануел Чар, който в края на миналата година спечели титлата след единодушно съдийско решение за победа над Александър Устинов.

"В момента планираме следващия си ход. Пулев очевидно е много разочарован, че трябваше да се оттегли от битката с Джошуа, когато беше толкова близо. Огромно събитие и в същото време огромен ден за плащане", заяви Зауерланд.

"С победата на Чар, сега пред нас има няколко опции. Подобна битка за Пулев определено е възможна", добави той, цитиран от Гонг.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).