Борислав (Първомай) изненадващо остана без треньор, вижте причината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:33 / 24.12.2017
11409
Направилият блестящ есенен полусезон в Трета лига отбор на Борислав (Първомай) остана без старши треньор, научи Plovdiv24.bg. Това стана факт, след като досегашният наставник Спас Колев изненадващо обяви, че напуска.

Бившият футболист на Ботев (Пд) разкри причините за своето решение в емоционално обръщение в социалната мрежа.

Ето какво написа Спас Колев в личния си профил във Фейсбук:

Дойде моментът да се разделим с тези невероятни момчета! За мен беше истинско удоволствие да работим заедно и разбира се, тези пет месеца ще останат като незабравим и много мил спомен!

Хиляди благодарности за отговорността, за мъжеството, за всички красиви моменти, момчета! Благодарности и към целия управителен съвет и всички свързани с Борислав Първомай... Поклон пред всички хора, които идваха на стадиона, подкрепяха ни и изживяваха всяка една победа!

Мисля, че всички заедно успяхме да постигнем това трето място... Рекорд от седемдесетте години! Да, имахме много трудности, но успяхме!

Тръгвам си с високо вдигната глава, няма от какво да се срамувам! Решението е лично мое... просто нямаме точка на пресичане с новото ръководство, на които пожелавам много бъдещи успехи! Винаги съм имал собствените си възгледи, когато става дума за футбол и нямам намерение да се променям...

Весело посрещане на празниците !!!


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).