ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Щастливо равенство за Локо пред празните трибуни на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 05.12.2017Коментари (22)25254
Димо Бакалов изработи дузпа за Локомотив, която впоследствие бе реализирана от Симеон Райков
Локомотив Пловдив завърши 1:1 срещу Верея в мач от 19-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят се игра пред празните трибуни на Лаута. Точен за гостите бе бившият футболист на Ботев и Локомотив Илиян Йорданов - Змията (7), а Симеон Райков вкара от дузпа в 82-ата минута.

По този начин черно-белите продължават да нямат победа под ръководството на Бруно Акрапович, като от 5 мача активът им е 3 загуби и две ремита. Тимът има вече актив от 22 точки, с който остана на 9-то място в класирането.

Верея пък измести Ботев от 5-ата позиция с 30 точки.

Верея откри резултата още в 7-ата минута. Петър Витанов се пребори в центъра на терена за топката, намери отлично на ръба на засадата Илиян Йорданов, който напредна и хладнокръвно преодоля Илко Пиргов за 0:1.

Локо пропусна да изравни в 32-ата минута. Димитър Велковски центрира в пеналта, където Димо Бакалов засече с глава, но вратарят Пламен Колев спаси.

Пет минути след това бившият "смърф" Здравко Илиев се намеси решително и спаси отбора си от изравняване. Веселин Марчев бе оставен съвсем сам и точно преди да шутира, бе блокиран от Илиев.

В 65-ата минута Верея отбеляза втори гол, който обаче бе отменен след кратка дискусия между главния съдия Ангел Баялцалиев и единия от асистентите зад вратата Георги Давидов. След центриране отдясно Георги Андонов овладя топката, като си помогна с горната част на рамото, свали и стреля мощно от десетина метра в мрежата. Ангел Баялцалиев първо даде гол, след това обаче отсъди игра с ръка.

В 82-ата минута Венци Бенгюзов спъна Димо Бакалов в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. Симеон Райков бе безкомпромисен от бялата точка и изравни - 1:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Муса Мохамед, Димитър Везалов, Пламен Николов, Игор Банович, Веселин Марчев, Янко Ангелов (79- Парвиз Умарбаев), Ванчо Траянов (64- Симеон Райков), Димо Бакалов, Димитър Велковски, Раян Фрикеш (79- Халед Аяри).



Още по темата: общо новини по темата: 11
05.12.2017
05.12.2017
05.12.2017
04.12.2017
04.12.2017
02.12.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
айде след нова година ще има мол Крушо де Архентино...отпред скара ще пуши кебапи ще се печат...вино и ракия да се лее за бог а прости доку и локу!!!
+3
 
 
Джуджета мегаломани,кога ще си признаете че толкова можете.Измислянията и самонаричанията само разсмиват останалите.Потници,крайно време е за крайнимерки.Един огън с пречупен кръст в средата на нивата на сюлейман лаутлу може би ще реши проблемите ви.
-3
 
 
Нещо жълтити изпълзяха от селу и коментират как съдиити на съживили. Я КАЖЕТЕ СЕЛЯНИ МИНАЛАТА ГОДИНА ВИ ДАДОХА 11 ДУЗПИ ТАЯ ГОДИНА 4 ИЛИ 5 НЕ СЪМ СИГУРЕН.А ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА СЪДИИТЕ... НА НАС САМО ТАЯ ГОДИНА НЕ НИ ДАДОХА 4 ДУЗПИ.КОЙ ПЛАЩА ЯКО А???
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 05.12.2017 г.
+4
 
 
За малко да бийм ама.. Локото ше го има и бес Крушарски - потниците за какво са. Да са връща Марто и да почваме кебапчетата и слънчогледа-сигурни източници за издръшката на отбора. Юрууууш.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Браво Роми,доволен съм ,че взехте Х макар и незаслужен,защото ви реанимираха. Така поне комичният ви треньор ще запази поста си. Хубавото е,че след нова година ще ви разпорим дупетата насред Балтановата нива.
+4
 
 
Пълна трагедия сте катунари!Многократно съм ви писал,че до Нова година няма да ви има на картата.....каакто винаги съм прав!Катуна от лаута се разпадна!До Нова година с юношките и оттам кой къде види...Дона в Аржентина,вие във В група!
+4
 
 
Толкова сте зле,че чак не ни се кодоши с вас.Айде, важното е,че ще се съберете в Панаира да празнувате, ще ви обещаят врели некипели атомни нападения,а вие много ще искате да вярвате...Иначе-един треньор 8 мача нямаше гол, тоя сега колко мача и той завалията няма победа...
на 05.12.2017 г.
-4
 
 
няма нищу канари, ни съ ядосвайти нии пак щи бъдим на върхъ това е нащъта съдба
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: