Скандали и екшън белязаха общото събрание на Сдружение ПФК Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
19:33 / 01.10.2017
9972
Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев запази своя състав. Това стана ясно след проведеното днес в пловдивския хотел "Империал" извънредно общо събрание, съобщиха за БТА участвали в него.

Интересът към форума бе голям, тъй като Сдружението е мажоритарен собственик на футболен клуб Ботев (Пловдив) с 61 % от акциите му.

Eдна от важните точки на сбирката бе гласуването на подадените оставки от четирима членове на Управителния съвет на Сдружение Ботев - Апостол Апостолов, Божидар Божилов, Борис Гиздаков и Теодор Бочев. При вота обаче не бе събрано необходимото мнозинство от 2/3 от гласувалите за приемането на оставките.

Така Апостол Апостолов, Божидар Божилов, Борис Гиздаков, Теодор Бочев и петият член на Управителния съвет Васил Наумов, който единствен не бе подал оставка, ще продължат да ръководят Сдружение ПФК Ботев.

По време на Общото събрание се стигна до скандали и нападки между участниците в него, но с дружни усилия страстите бяха овладени.

Председателят на Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев Апостол Апостолов, чиято оставка днес не бе приета отказа коментар.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).