Лидер на бултрасите: Факт е, че толкова разединени не сме били никога

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:33 / 12.09.2017
6261
Един от лидерите на бултрасите - Божидар Божилов, направи интересно изявление чрез една от "жълто-черните" страници във Фейсбук. Божилов, който беше член на УС на Сдружение ПФК Ботев, но подаде оставка, разкри, че предстои важна срещна с представители на фракциите.

Ето какво написа Божидар Божилов по темата:

Ще Ви помоля да се спре с взаимните обвинения кой-кой е и за какво се бори! Факт е, че в момента феновете са толкова разединени и на диаметрално противоположни мнения, колкото не са били никога! Това е в следствие на каквато и да е липса на диалог и комуникация ... което води точно до това, че Сульо и Пульо да се изказва и да се прави на много актуален на гърба на Ботев!

За това сме си виновни ние - феновете! Няма абсолютна истина - нищо не е абсолютно черно или абсолютно бяло ..... но докато ние не седнем на една маса и не си кажем кой къде го стяга обувката, то дотогава ще даваме трибуна на всякакви индивиди, изпълзяли от някъде да търсят популярност и внимание!

За това днес разговарях с няколко човека от различните фракции да направим среща в най-кратки срокове, на която чисто по мъжки да си кажем нещата кой как ги вижда и да намерим най-правилния и верен път за изход от създалата се ситуация!

Аз лично няма да напиша нито ред или да дам мнение под какъвто и да е пост, докато тази среща не стане факт! Лек ден от мен и само Ботев!


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).