Масови оставки в Ботев! Провал на общото събрание - няма кандидат за акциите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
15:20 / 10.09.2017
11136
Сериозни драми се разиграха по време на Общото събрание на Сдружение ПФК Ботев, което се проведе днес на базата на тима в Коматево. Стана ясно, че президентът на тима Ангел Палийски е обявил, че утре ще си депозира оставката.

Оставки още подават председателят на Сдружението Апостол Апостолов и членовете на УС Борис Гиздаков и Теодор Бочев. Очаква се всички те да не бъдат приети.

Междувременно на Общото събрание стана ясно, че засега Ботев няма да има нов собственик, защото липсва кандидат за акциите, съобщава Спортал. Все пак нещата могат да се променят до следващото заседание, когато ще има по-голяма яснота кой ще е новият собственик на клуба.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че само преди 3 дни считаният за бъдещ собственик на клуба Георги Самуилов застана чрез декларация зад ръководството на клуба, но пък не каза и дума за прехвърляне на акции, нито за рестартиране на строежа на стадиона.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).