Ултраси на Ботев: Като сегашното разединение в агитката никога не е било, трябва ни този човек!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
19:18 / 08.09.2017
17326
Фенската "жълто-черна" страница във Фейсбук "Ultras front Botev Plovdiv Bulgaria" излезе с интересна позиция относно случващото се в момента в агитката на Ботев. В текста се признава за разединение сред привържениците на отбора, като това, което в момента е липсвало на агитката, е бившият шеф на фенклуба на Ботев Божидар Божилов.

Plovdiv24.bg публикува позицията на "Ultras front Botev Plovdiv Bulgaria":

Уважавайте и бъдете благодарни на Божо!
Това е човекът, който отдаде повече от половината си живот, за да го има жълто-черния клуб и агитка. Личността, която беше навсякъде, където трябваше да се защитава жълто-черната идея и привърженици, фенът, който пред нищо не се наведе и остава верен на нашия клуб доживот.


Повечето от днешните "медени" фенове нямат и представа какво е направил Божо за тази агитка фенове и клуб. Колко проблеми е имал заради наши фенове, за да ги защитава и урежда проблемите им. През какво е преминал, за да ни има днес всички нас и не сме се затрили като публика.

Не случайно, когато Божо беше начело на нашата агитка, бяхме най-многобройната публика и агитка и където и да идехме, всички или ни уважаваха, или трепереха от нас.

Бяхме единни и задружни. А като сегашното разединение никога не е било. Това, което липсва на нашата агитка, сега е един човек като Божо.

РЕСПЕКТ!!!



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).