Самуилов в контра с бултрасите: Заставам твърдо зад ръководството!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
18:29 / 07.09.2017
10962
Благодетелят на ПФК "Ботев" Георги Самуилов отправи послание към "жълто-черната" общественост. Това се случва няколко дни, след като Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и обединените фенове под името Бултрас свалиха доверието си от оперативното ръководство на Ботев и от Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев, което в момента е мажоритарен собственик на клуба.

Самуилов не прие позицията на бултрасите и застана твърдо зад сегашното ръководство. Бизнесменът обаче не каза и дума относно най-наболелите теми - какво става с клубните акции и с довършването на строежа на стадиона.

Ето какво гласи призивът на Самуилов, който Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Само преди ден - на 6 Септември, България отбеляза деня, в който величавите наши предшественици изковаха славна победа за България и ни оставиха в завет "Съединението прави силата".


Още от ден първи, в който се ангажирах да помагам за идеята "Ботев", е ясно и за мен и за всички в управлението, че пътят който трябва да се извърви е трънлив и труден, и че нещата няма как да се случат изведнъж. Като човек, който е помагал и помага на Клуба, аз съм готов да продължа по този път. Затова не приемам, особено след една успешна година, появяващото се разделение, противопоставяне и нападки в средите на "жълто-черната" общност.

Искам да изразя своята подкрепа за ръководството на Клуба - хората, които ме убедиха да помагам и с които заедно преминахме през редица трудни моменти. 
В течение съм на действията на ръководството и заставам зад тях.


Преодоляването на трудностите и постигането на успехи е възможно само с общи усилия, не с разединение.

Използвам момента още веднъж да поздравя всички Ботевисти със спечелените Купа и Суперкупа на България! Бъдете здрави!

Само Ботев!

С Уважение,
Георги Самуилов



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).