Джошуа: Пулев е като крал за България, но аз съм кралят на ринга

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:16 / 07.09.2017
6971
Антъни Джошуа не пести похвали за следващия си съперник - българинът Кубрат Пулев. В интервю за "Скай спортс" американският шампион заяви, че претендентът за световната титла на Международната боксова федерация е като крал у нас и прогнозира здрава битка на 28 октомври в Кардиф.

"Мисля, че Пулев е много, много талантлив. Той е звезда в родината си, има статут на крал в България. Със сигурност ще бъде мобилизиран да се представи много силно. Няма никакво значение кои негови мачове съм гледал в интернет. Съперниците винаги излизат много мотивирани срещу мен. Трябва да се подготвя за битка с един силен боксьор. Срещу Кличко Пулев бе на високо ниво, а изглежда хората са забравили това. Аз защитавам световната титла и отговорността е голяма. Ще трябва да докажа на Пулев, че съм краля на ринга. Ако мога, искам за запиша 20-ата си победа с 20-и нокаут", заяви британецът, който през април победи Владимир Кличко пред 90 хил. зрители на "Уембли".

Джошуа изглежда обаче е в начален етап на проучване на съперника, тъй като преписа на Кубрат бронзов медал от олимпийските игри в Лондон. Всъщност в семейство Пулеви имат такова отличие, но е спечелено от брата на Кобрата - Тервел.

"Той комбинира прави удари с отдръпване. Познавам този стил. Ще трябва да му покажа, че аз съм по-добър", категоричен е Джошуа.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).