Потвърди се ексклузивната новина на Plovdiv24.bg за концесията на Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
12:41 / 24.08.2017
14559
Днес се проведе изключително важната среща между ръководството на Локомотив и Община Пловдив, за която Plovdiv24.bg още снощи единствен писа.

Най-същественото решение от разговорите между двете страни е било това, че ръководството на футболния клуб е потвърдило желанието си да кандидатства за концесията на Спортен комплекс "Локомотив". В нея обаче няма да влизат волейболната зала, лекоатлетическото хале и тенис кортовете - нещо, за което информирахме читателите си още вчера.

Юристите на Общината ще започнат работа по изготвяне на цялата необходима документация за обявяването на конкурса за концесията. Ще се изчака и необходимия законов ред, тъй като е възможно да се появят и други кандидати. Процедурата ще завърши с окончателното гласуване на сесия в общинския съвет, като това при всички положения ще е не по-рано от първото тримесечие на 2018 година.

Локомотив бе представляван днес от председателя на Съвета на директорите Румен Руйчев, административния директор Атанас Узунов и назначения преди два дни като изпълнителен директор Кузман Маринков.

Тримата проведоха разговорите лично с кмета на града инж. Иван Тотев.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че желанието на собственика на черно-белите Христо Крушарски е да завърши изцяло стадиона до 5 години след получаване на концесията. Ще се строи поетапно, а инвестицията според Крушарски ще е за 14 млн. лева.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).