Самуилов постави условие, за да вземе акциите на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:08 / 23.08.2017
10461
В Борда на директорите на Ботев се очакват промени в следващите дни. Причината е, че осигуряващият финансите за клуба Георги Самуилов иска да има преструктуриране, за да може официално да придобие акциите.

В момента те се държат от Сдружение "ПФК Ботев Пловдив", но бизнесменът настоява и по документи да поеме управлението. Със сигурност в новия Борд на директорите ще влезе и бизнесменът Петко Ангелов, който също спонсорира клуба от доста време и осигури новия автобус.

В момента се водят разговори дали в ръководния орган да има човек от Сдружението, пише "Меридиан мач".

Идеята е да се съберат само хора, които ще осигуряват издръжката на "жълто-черните", а феновете да бъдат ангажирани под друга форма.

Plovdiv24.bg предупреди още миналата седмица, че обявеното от ръководството "преструктуриране на дълговете с непарична вноска" странно се бави вече повече от 4 месеца и в момента не се знае нито колко ще е уставният капитал, нито колко точно процента от акциите ще придобие Самуилов.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).