ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видео: Ботев почна със загуба от тима на Наджи Шенсой
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:46 / 18.06.2017Коментари (17)7725
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив загуби от македонския Пелистер (Битоля) с 0:1 първата си контрола от началото на подготовката. Спарингът се игра на стадиона в Разлог.

Отборът от западната ни съседка е потенциален съперник на жълто-черните в първия предварителен кръг на Лига Европа. Треньор на Пелистер пък е добре познатият у нас Наджи Шенсой, който бе начело и на градския съперник Локомотив през 2010 година.

Единственото попадение падна в 80-ата минута и бе дело на Матей Цветановски.

През първото полувреме "канарчетата" бяха по-добрият отбор на терена и имаха няколко отлични възможности да открият резултата.

Още в 7-ата Лъчезар Балтанов бе изведен на стрелкова позиция в наказателното поле, но вратарят на македонците отрази удара на капитана.

В 21-ата Тодор Неделев получи пас от Йордан Минев и стреля мощно, но отново стражът на противника реагира добре и отрази удара.

Шест минути по-късно пак вратарят на Пелистер се прояви след опасен шут от фаул на Тодор Неделев.

Удари на Тасев и Тодор Неделев профучаха край гредите, а опит на Омар Косоко бе блокиран и така въпреки по-активните си действия пловдивчани не успяха да материализират игровото си превъзходство.

В самия край на полувремето Пелистер също можеше да отбележи след центиране от свободен удар, но топката мина встрани от вратата.

На почивката Николай Киров направи 7 промени. Даниел Кайзер замени Иван Чворович на вратата, Кристиан Димитров зае мястото на Пламен Димов в центъра на защитата, а Лазар Марин това на Йордан Минев като ляв бек.

Серкан Юсеин и Алваро Юлиано влязоха на позициите на Лъчезар Балтанов и Меледже, Крум Стоянов заигра като ляв външен халф. Тасев отстъпи мястото си на Исмет Рамадан, а на терена останаха само Цветомир Панов, Виктор Генев, Тодор Неделев и Фелипе Бризола.

През второто полувреме македонците изравниха играта и пловдивчани нямаха добри голови шансове. В 80-ата минута след грешка в "жълто-черната" отбрана младият нападател на Пелистер Матей Цветановски се озова очи в очи с Кайзер и с удар покрай вратаря вкара единствения гол в мача за 0:1.

В заключителните минути тимът от град Битоля пропусна да удвои резултата и така "канарчетата" записаха загуба в първата от трите си предсезонни контроли.

Ботев игра в състав:

Иван Чворович (46- Даниел Кайзер), Йордан Минев (46- Лазар Марин), Виктор Генев, Пламен Димов (46- Кристиан Димитров), Цветомир Панов, Лъчезар Балтанов (46- Серкан Юсеин), Меледже Омнибес (46- Крум Стоянов), Фелипе Бризола (61- Радослав Апостолов), Тони Тасев (46- Алваро Юлиано), Тодор Неделев, Омар Косоко (46- Исмет Рамадан).

Репортаж от мача гледайте в прикаченото видео!


Още по темата: общо новини по темата: 204
14.05.2018
10.04.2018
03.04.2018
12.03.2018
27.02.2018
12.02.2018
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нормална контрола. Важно е да излезнат на добро функционално ниво, да придобият добра издръжливост. Другото си го могат нашите.
+1
 
 
Жорето Локото най активен в плюенето, понеже дон Крушаре Аржентиница на него не му осигурил момиче а някакъв аржентински тореадор да го мандросва. Та от там му е злобата. Мангали прости в Пловдив сте само гости, марш към Кюстендил.
на 18.06.2017 г.
+1
 
 
Хе хе , Ботев загубил в контрола , голям чеп ! Ботев е с КУПАТА !!! За манго - супата.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 18.06.2017 г.
+3
 
 
Глътка въздух за малцинството..
+5
 
 
Щом мръсната, циганска паплач плюе кръв,значи всичко е на ред.Яжте круши лепилари,те разхлабват.
+4
 
 
Ботев загубил контрола, в която второто полувреме играха само резервите. И циганите подивяха от кеф. Мале, мале, колко сте дребни, жалки и комплексирани, мангали! Ако не е Ботев Пд, вашият катун няма да го има, щото няма да има за какво да говорите.
+7
 
 
Това им остана на кардарашите...да се радват,че Ботев загубил контрола!!!!И миналата година така са радваха,а накрая Купа във витрината и ЛЕ!Радвайте се,радвайте се!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 18.06.2017 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: