Приключи първият етап на "Кауза Колежа", КПБП събира нов членски внос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:29 / 06.04.2017
5954
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив обяви официално край на първия етап от кампанията "Кауза Колежа".

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение на КПБП без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Искаме да Ви уведомим за приключването на първия етап от "Кауза Колежа" - инициатива, която подехме точно преди година. През този първи етап показахме, че можем да се обединим и да покажем на всички, че най-важното нещо за нас е завръщането ни в нашия дом - ст. "Христо Ботев".

"Кауза Колежа" преминава на следващо ниво в своето развитие, а именно търсене на реална възможност за завършване на стадиона. Вече са предприети действия по проучване на различни варианти за това, като работна група от "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" ще се занимава изцяло с новия етап на "Кауза Колежа" (подробностите около идеята ни бяха разкрити на последните две редовни срещи между членовете, а всички, които все още не са запознати ще могат да го направят на следващата ни среща през месец май).

Поради спецификата на този втори етап, за него не е необходимо събирането на членски внос. За всички текущи нужди на "Кауза Колежа" ще бъдат използвани събраните до момента средства в кампанията, а именно 46 274 лв.

Същевременно стартира подновяването на членството в "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив", който ще продължи да осъществява основното си задължение като фенклуб - обединение на всички жълто-черни привърженици, екскурзии, организация около мачовете на любимия ни клуб, както и много други инициативи, свързани с жълто-черното общество.

За всичко това обаче са нужни финанси, с които "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" да оперира. Членският внос остава непроменен и е на стойност 24 лв., които се плащат еднократно за цялата година. Членството ще важи до април 2018 г.

Може да станете част от "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" като попълните заявление в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1, където ще получите и своята членска карта. До броени дни ще Ви информираме и относно заявяването на членство онлайн. Всички членове ще се възползват от редица преференции- намаления при пазаруването на магазина на КПБП, намаления при записването за екскурзии и още много други, за които ще Ви информираме в бъдеще.

Част от семейството на КПБП ще може да станете и преди утрешния мач с Монтана в специално разположен пункт за записвания.

Благодарим Ви!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).