Най-после стана ясно защо Ботев иска разваляне на концесията за Колежа (видео)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
12:06 / 16.02.2017
14592
Заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков обясни защо ръководството на ПФК Ботев иска разваляне на концесията за стадиона, предаде репортер на Plovdiv24.bg. До този момент от "жълто-черните" нямаше никаква официална информация по темата.

"Ако се стигне до обявяване на нова концесия за стадион "Христо Ботев", това ще бъде по стария проект. Просто дружеството-концесионер ще е ново, за да може да има повече опции да се включат и други дружества и фирми за спортен мениджмънт. До колкото съм запознат, ръководството на Ботев е имало такива разговори с чуждестранни фирми", заяви Георги Титюков.

Той коментира и решението на местния парламент да опрости дълговете на Локомотив и Ботев към общината:

"Това е може би един сигнал за съпричастност и помощ към футболните клубове. Знаете ,че не е лесно да поддържаш клуб в А професионална футболна група. И като един жест към собствениците, които декларират желание да инвестират в спортната база, в инфраструктурата", каза още Георги Титюков.

Вижте цялото изказване на заместник-кмета в прикаченото видео!



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).