Никой в Ботев не обелва дума за "онези" 39 процента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:05 / 30.12.2016
7173
Собственикът на 60 процента от акциите на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов е решил да увеличи парите, които ежемесечно дава за издръжката на клуба. До момента бизнесменът отделяше по 100 000 лева на месец за жълто-черните, но тази сума се очаква да бъде сериозно увеличена от Нова година.

Като сигнал, че има раздвижване в тази посока, може да се приеме и вчерашната работна среща на базата в Коматево. На нея президентът Ангел Палийски и старши треньорът Николай Киров - Белия са коментирали какво трябва да се свърши в дните до старта на зимната подготовка.

По информация на "Меридиан мач", въпреки че парите от Лудогорец за Жоао Пауло ще бъдат преведени в началото на януари, "жълто-черните" вече могат да предлагат конкретни суми на набелязаните попълнение. Ситуацията в клуба се променя доста динамично, защото само преди два дни Белия призна, че е в момент на изчакване.

Малко преди това обаче Иво Димов, който доведе Жоао Пауло в Ботев, анонсира, че след като сделката между неговия клиент и Лудогорец стане факт, той е готов да доведе две крила от Бразилия, които да увеличат атакуващата мощ на "канарчетата" през пролетта.

Plovdiv24.bg припомня, че освен Георги Самуилов, другият акционер в Ботев е Сдружение ПФК Ботев 1912, което притежава 1 процент. Вече близо 2 години обаче никой не обелва и дума какво се случва с останалите 39% от акциите, които са притежание на ТЦ-ИМЕ.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).