ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец все още твърде висока топка за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:21 / 26.11.2016Коментари (25)8778
Жоао Паоло вкара единственото попадение за Ботев в Коматево
Ботев не успя да се противопостави на шампиона Лудогорец и загуби с 1:3 домакинството си от 15-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жоао Паоло (9) вкара единственото попадение за жълто-черните в Коматево, а за гостите от Разград точни бяха Джоди Лукоки (3), Густаво Кампаняро (71) и Клаудиу Кешеру (79).

По този начин "канарчетата" удължиха неприятната си серия от 5 поредни мача в първенството без победа. Те останаха с актив от 18 точки, които им отреждат 8-о място във временното класиране.

Единствената добра новина за Ботев от днешния двубой бе официалният дебют на 15-годишния нападател Кристиан Добрев. Младокът влезе на смяна 8 минути преди края на мястото на Омар Косоко.

Иначе мачът започна доста вихрено и до 9-ата минута паднаха два бързи гола.

Още в 3-ата минута Крум Стоянов игра непохватно в опита си да изчисти една топка и това позволи на Лукоки да изскочи сам срещу вратаря Георги Георгиев и да отбележи за 0:1.

Две минути по-късно Жоао Паоло бе изведен от Тодор Неделев сам срещу Владо Стоянов, но вратарят на Лудогорец спаси удара.

При идентична ситуация в 9-ата минута обаче Стоянов капитулира. Отново Жоао Паоло изскочи сам срещу него и с прекрасен удар с левия крак прати топката в мрежата за 1:1.

След това обаче играта се успокои и чак в края на полувремето дойде следващата опасност пред вратата на гостите. Серкан Юсеин пробва силата на своя удар от 20-ина метра, но Владислав Стоянов улови.

След почивката Ботев трудно стигаше до добри ситуации за гол и разчиташе предимно на далечни удари към Стоянов.

В 70-ата минута Лудогорец поведе след красив гол на Кампаняро. Той пробва изстрел извън наказателното поле, при който топката рикошира леко в крака на Серкан Юсеин, но стана невъзможна за отразяване от страна на вратаря Георги Георгиев - 1:2.

Всичко като интрига свърши в 79-ата минута, когато Клаудиу Кешеру засече пас на Йордан Минев и фиксира крайното 1:3.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Крум Стоянов, Даниел Златков, Стенио, Цветомир Панов, Серкан Юсеин, Яя Меледже, Омар Косоко (82- Кристиан Добрев), Тодор Неделев, Иван Стоянов (71- Даниел Кутев), Жоао Паоло (87- Наско Милев).

Още по темата: общо новини по темата: 13
28.11.2016
28.11.2016
27.11.2016
26.11.2016
26.11.2016
25.11.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не са само Лудогорец твърде висока топка....
+2
 
 
Пари няма, няма и да има с това ръководство и тези фенове. Нищо, като стигнем падение до В група може би "феновете" ще се смирят и ще разберат ролята си на такива, които подкрепят отбора, а не се опитват да управляват...
+4
 
 
Страхотно начало на мачът, цяло първо полувреме пресирахме и съответно създадохме повече положения( жалко, че вкарахме само 1). Липсата на самочуствие и умората(особено в центъра на терена) обаче си проличаха 2рото полувреме.С това разполагаме, късата резервна скамейка се отразява във всеки един мач.Аз лично съм доволен от показано! Само Ботев!
-4
 
 
трябваше да ги смачкаме за 3-1 за нас ама зрителите кво гледкат на работа лъвчета или си направете смачване на хлебарки програма - пара - и като мине жълто черния господар с футбола и вашта да стане-имаме работа с кремълска мафия която прави пара глупости с индукция от елстанции - проверете в русия колко са изгоререли до сега ако не вярвате - направо луноходците трябва да ги изкарат от първенството понеже мигранти мафиоти от русия правят напреженията и мръсотиите за да няма футбол...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
По-голям клоун от нашия вратар няма, а за крум стоянов, иван стоянов и серканчо вечната надежда просто не ми се коментира :(
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: