Белия готов с титулярите в Битката за Тракия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:21 / 09.10.2016
5310
Омар Косоко ще започне като титуляр за Ботев в предстоящата Битка за Тракия срещу Берое, твърди "Меридиан мач". Нападателят дебютира за жълто-черните при нулевото равенство срещу бившия му тим ЦСКА. Той се появи на терена в 85-ата минута.

Косоко получи шанс за изява в петъчната контрола с Левски Карлово (3:1) и се понрави с изявите си на треньора Николай Киров - Белия. Той бе в основата на няколко опасни атаки, а след негов извеждащ пас Жоао Паоло тресна греда.

Ботев гостува на Берое на 16 октомври, от 17:30 часа.

Plovdiv24.bg припомня, че заради контузията на Фелипе Бризола и червения картон на Стенио в стартовия състав на Ботев срещу Берое ще има със сигурност две промени за разлика от мача с ЦСКА. Очаква се именно Омар Косоко да заеме мястото на Стенио, а Серкан Юсеин да играе вместо Бризола.

При този вариант стартовите 11 на жълто-черните ще изглеждат така:

Георги Георгиев, Крум Стоянов, Даниел Златков, Радослав Терзиев, Цветомир Панов, Серкан Юсеин, Тодор Неделев, Омар Косоко, Меледже Омнебес, Жоао Паоло, Иван Стоянов.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).