ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Помните ли скандалния казус на бившето "канарче" Анисе? Ето я развръзката!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:36 / 05.10.2016Коментари (5)6031
©
Четири години след заплитането на футболната сага с мадагаскарския футболист Абел Анисе и ПСФК Черноморец най-после има развръзка, показа проверка на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че през 2012-а година играчът напусна Бургас, възползвайки се от факта, че в договора му има клауза за изпитателен срок, върна три възнаграждения, след което подписа с ЦСКА. Тогава ръководството на "акулите" обяви прекратяването на договора му за неправомерно и сезира Спортно-техническата комисия към БФС, като поиска на Анисе да бъде отказана картотека, а клубът да понесе съответната санкц
©
ия.

След бурни скандали и престрелки по медиите, се стигна дотам, че Футболният съюз забрани на ЦСКА да картотекира новите играчи. Четири години по-късно Анисе печели сагата във ФИФА, доказвайки, че напускането му е законосъобразно, а БФС не е имал основание да спира картотеките на ЦСКА.

"Някой трябва да поеме отговорност в БФС за грешното решение! От футболния съюз трябва да обяснят защо спряха картотеките във фалиралия ЦСКА през лятото на 2012 г. Не е ли време за оставки в БФС", бе лаконичният коментар на адвоката му Георги Градев пред Plovdiv24.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А малоумника Градев кога ще поеме отговорност за трансфера на Георги Христов при говедата дето ни лъга че нямало как да изгубим делото в Швейцария, и че Георги Христов преминал неправомерно при тях, а? Защо не припомни това дело той а? Ами припомня само спечелените.
на 05.10.2016 г.
0
 
 
На БФС не му пука. Идват квалификации а бара е зареден отново с най скъпата пиячка. След двете загуби алкохоликът Боби развеселен ще ни обясни че момчетата са това и са играли колкото им позволи съперникът а резултатите не са лоши понеже ние не се борим с Франция и Щвеция а целта е да завършим на едно място след тях.
Aнонимен
на 05.10.2016 г.
+3
 
 
и какво от това? Какво от това??? Това е спечелено дело без реален резултат. Черноморец в онзи му вид реално не съществува, активите са децата, те са в другия клуб. Какво точно печелят в момента Анисе и адвоката му Градев? Пари - няма как да вземат, единствено морално удовлетворение, но то в тая държава...е**м ти морала
+6
 
 
Отдавна настояваме за оставки в това мутренско БФС! Георги Градев е прав.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Ботев вече не е на седмо място
Официално: Извънредни новини от ЦСКА-София! "Червените" имат нови собственици
ЦСКА-София с необичаен нападател на "Колежа"
Гайди, тъпани, диджей и боядисване на яйца преди Ботев - ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: