КПБП: Елате на Колежа! Ще има специален спомен от събитието!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
19:53 / 03.10.2016
7398
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) покани официално "жълто-черните" фенове да се включат в почистването на стадион "Христо Ботев".

Ето какво се казва в съобщението на бултрасите, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив кани всички ботевисти на първото събитие от инициативата "Да се погрижим за Колежа". Първата цел пред нас е да се съберем и да почистим 55-годишния ни стадион "Христо Ботев", с което да докажем пред обществото, че ни е грижа за това, което се случва в Пловдив, а домът ни не е забравен.

От КПБП са осигурили техника, както и инструменти за желаещите да се включат. Машините са собственост на ботевисти и няма да бъдат заплащани, а на всички ще бъде изчетен инструктаж за безопасност на строителен обект, като работата ще бъде съсредоточена на прилежащите площадки на бул. "Източен" и ул. "Богомил".

Елате на 8-ми октомври от 9:30 часа пред централния вход на Колежа. Всички присъствали ще получат специален спомен от събитието.

Само Ботев!
bultras.com



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).