ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чандъров: Да не съм на изпит? Феновете демонстрираха недоверие във всяко мое действие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 16.09.2016Коментари (25)8316
© Plovdiv24.bg
Бившият вече финансов благодетел на Ботев (Пловдив) Румен Чандъров за пореден път изтъкна, че е напуснал заради безкрайното недоверие от страна на феновете на отбора.

Ето какво каза Румен Чандъров пред камерата на Диема спорт:

"Портиер или някой друг да ми казва какво да правя? Няма как да стане. Събрах ги хората и им казах какво ще правя в Ботев. Приемате ли го или не? Ако не го приемате, казвате ми и си тръгвам. Отговорът беше: "Да, добре". След един месец почнаха с лозунги, декларации и така всеки месец. Последните събития просто са капката, която преля чашата, това е истината".

"Не може постоянно някой да ме препира и да ме кара да се чувствам длъжен да давам на някой пари. Във всяко едно мое действие демонстрираха недоверие. Аз да не съм на изпит"?

"Фенът мястото му е на трибуната. Купуваш си билет, купуваш си артикули, викаш. Може понякога да псуваш. Но да определяш кой, какво, защо и как - някой се е объркал. Ще се намери някой друг, по-ербаб от мен".

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хора, вие не сте добре!!! Каква баница да лапа? В Ботев от години няма пари той точно за баницата дошъл - глупости на търкалета! Точно затова Ботев е в това състояние и по-зле ще става вместо да се оправя положението! Никаде другаде няма такива фенове от всичко разбиращи и всичко знаещи! Никаде другаде няма фенове, които да харесват треньори, играчи, собственици на първата седмица, а на следващата вече да ги плюят и псуват! Откакто ходя на мачове все слушам как искате млади надежди, млади таланти, само че какво? Естествено никакъв шанс не им се дава! Плюете ги, освирквате ги, но като вкарат са много хубави! И Чандъров е лош, пумак е (едва ли някой може да даде точно обяснение защо го нарича пумак), само че Чандъров е светлинни години пред много други! Не случайно Септември върви напред! И да, колкото и да не ми се иска с подобни емоции Ботев ще е в застой дълго време!
-1
 
 
Това да не ти е Септември.Ботев е символ на Пловдив.Със символи не се подиграват или коментират.Сбогом. и престани да ръсиш глупости.Достатъчно ги слушахме.
на 17.09.2016 г.
0
 
 
"Не може някой да ме препира и да ме кара да се чувствам длъжен да давам на някой пари" !?! Това го казва собственик на футболен клуб! Пускам обява тук,че си търся работа като собственик на футболен клуб. Условията са ми само две 1-Никой да не ме кара да давам пари,за каквото и да било защото това не е мое задължение. 2-Привържениците да си купуват билети а ключа от касата да държа аз. За разбика от господин чадъра аз съм по-мека душа и няма да имам нищо против ако феновете ми казват кой да е треньора и кога да го сменя,стига това да не влиза в противоречие с точка №1!
0
 
 
Тоя продължава да ги храни неградските,време е да му напишат пак някоя любовна декларацийка
+2
 
 
Пич, спри се вече бе! Почваш много да дразниш. Мижитурка.
+2
 
 
тоя помак е изтървал някви кинти,които е трябвало да бъдат ''изпрани'' или превъртяни през ФК БОТЕВ Пловдив и сега е полудял от злоба,аз друго обяснение нямам за това му поведение!!!
+3
 
 
Абе тоя, нали щеше да връща някакви акции? Нещо май неможе да ги намери! Със тези медийни изказвания имам чувството, че търси помощ! Палийски да му помогне да ги намери!
+3
 
 
ДОВИЖДАНЕ! Гусин Поо Мак, стига си хленчил...твоето място е пред огледалото...ха ха ха и чеп за зеле не става от тебе във футболен аспект!
0
 
 
Все повече се убеждавам,че някой го е яд на нещо и реве злобно и заядливо.Иначе мълчеше и беше лаконичен. Като си президент на клуб,ПО ТВОЕ ЖЕЛАНИЕ,разбираемо е,че е НУЖНО да осигуряваш клуба ...ако в устата ти е термина да ДАВАШ и използваш думата ДЛЪЖЕН със сигурност личи задължение от някой към теб и ти роптаеш,щото не си могъл и ти е било ташкън.Ама проблема си е БИЛ твой ,като си избирал или са те избирали,няма нужда след като вече си приключил да цивриш и да обвиняваш,защото все по явно изглежда,че се оправдаваш като виновен!
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 16.09.2016 г.
0
 
 
Човека има право до някъде.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: