Търпението се изчерпа! Феновете на Ботев с остро писмо до собствениците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
11:58 / 19.08.2016
16439
Управителният съвет на Клуб на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) изпрати днес писмо до ръководството на ПФК Ботев Пловдив. В него се задават конкретни въпроси, вълнуващи силно "жълто-черната" общественост и всички подкрепили "Кауза Колежа".

Plovdiv24.bg публикува писмото на КПБП без редакторска намеса:

До собствениците и ръководството на ПФК Ботев Пловдив

Уважаеми господа,
както най вероятно сами сте забелязали, общественото недоволство във връзка с ремонта на стадион "Христо Ботев", както и цялостното управление на Клуба, започва да ескалира.


Ние, като официален фен клуб с близо редовни членове, сме длъжни да Ви зададем най належащите и наболели според нашите членове въпроси, свързани със състоянието на Стадиона, както и цялостното управление на Клуба.

Нашето единствено желание е отговорите на тези въпроси да дадат лично членовете на ръководството на Клуба, а ако е възможно и собствениците, в насрочена от тях самите официална пресконференция.

Надяваме се да приемете това писмо достатъчно сериозно, защото зад него стоят хиляди фенове на най-стария клуб в България.

Въпросите, на които търсим официални отговори, са следните:

1. Какви са причините ремонтът на стадион "Христо Ботев" да е все още стопиран?

2. Кога ремонтът ще бъде възобновен? Бихме желали точен и ясен отговор на това.

3. Защо строителния обект е в окаяно състояние, а струващия близо 750 000 лв терен бе оставен на произвола на съдбата и в момента състоянието му е практически неспасяемо (прилагаме нужните снимки, подкрепящи това твърдение).

4. Наскоро призовахте феновете да подкрепят отбора само с разрешените от БФС начини, за да не тежат допълнително на финансовото състояние на Клуба. Защо обаче не се обръща нужното внимание на струващите в пъти повече грешки на хора, работещи в него? Кой ще поеме отговорност за меко казано неадекватните трансфери на контузени играчи, които прекарват половината от времето си в Клуба в операции и лечения, струващи прескъпо, както финансово, така и игрово, отразяващо се на цялостното представяне на тима?

Ботев Пловдив е клуб с вековни традиции, предизвикващ широкобществен интерес и подкрепян от многобройна публика. Целта на това писмо е най-наболелите въпроси, свързани с управлението на Клуба и довършването на нашия дом стадион "Христо Ботев", да достигнат до широката жълто-черна общественост.

УС на Сдружение "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив"



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).