ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отговорът на бултрасите: Вие сте мишки, които живеят с омразата си към отбора на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:55 / 17.08.2016Коментари (12)6370
© Plovdiv24.bg
Обединените фен-фракции в Ботев - "Бултрас", публикуваха остра декларация в отговор на изявлението от феновете на Локомотив относно предстоящия мач между Верея и Ботев, който ще се играе в понеделник на Лаута.

Plovdiv24.bg публикува текста на "жълто-черните" привърженици без редакторска намеса:

Неуважаеми цигани,

нагледали и наслушали сме се на вашите митове и легенди, лъжи и простотии. След последното дерби в Бургас стана за пореден път пределно ясно на цяла България кой е отбора на Пловдив и колкото и измишльотини да продължавате да бълвате, реалността ще остане далеч от вас, а думите ви - непосилни за възможностите.

Комплексите и завистта ще ви погубят, както и става в последните години. На дербито с вашите приятелки от Подуяне бяхте гости на собствения си стадион с формата на полумесец.

Нашите бащи и дядовци винаги са ни учили, че Пловдив трябва да е преди София и когато някой от хартиените софийски "грандове" гостува тук, ние винаги сме защитавали на първо място честта на града ни. При вас е ясно, че това няма как да стане, защото първо трудно събирате повече от 100 човека агитка и второ на всеки е известна хомосексуалната ви връзка с говеждия отбор.

Пред камерите на чужденците всеки може да е всеки, но в реалността всички знаем, че сте нищо повече от едни мишки с бедни душици и малки сърчица. Мишки, които живеят с омразата си към Отбора на Пловдив, вместо с любовта към Локомотив. Само че внимавайте със заканите, защото този път няма да сме два пъти по-малко на случайна среща.

Мачът ни с ФК "Верея" ще се играе на вашето жалко подобие на стадион не по наше желание. Нито ние определяме къде ще стоим. Но ако поне веднъж в жалките си животи искате да видите единствената си останала трибуна пълна, то ние трябва да бъдем на нея. Диалог чрез декларации нямаме намерение да водим, още повече с мижитурки. Ние казваме и показваме всичко на стадиона и около него.

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.08.2016
23.08.2016
22.08.2016
22.08.2016
22.08.2016
20.08.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
"Обединените фен-фракции в Ботев - "Бултрас"", защо трябваше да слизате толкова ниско? Защо трябва да отговаря една безумно глупава декларация?
+3
 
 
И от двете стани група комплексирани глупаци с девствени мустаци и стаж в сексуалния живот 1 ...икия пишат глупости и ни занимават с разни брътвежи. Надали И една уважавана медия в Западна Европа ще тръгне да дава трибуна на идиотщини като тези и ще позволява такъв език и омраза да се лее. Аз ако съм рекламодател ще забраня да стои до моят банер подобна статия и да ме свързват с тях. Ако бяхме държава подобни фракции отдавна щяха да са забранени и изкоренени. Надали ще има някъде цензура и ще се трият неудобни коментари, както се прави като цяло в България. Докато има Ю2, Путани, Локо армии и прочие селски биячи ще си седим на дъното.
-4
 
 
Ахаааа, много се смях и на двете декларации, направо ми развеселихте деня. Ама ако сериозно сте ги писали значи наистина сте големи глупаци!!! Иначе само Локо!
-5
 
 
Освен зъби , трябва и пръсти да ви се чупят, да не пишете измишльотини.
-1
 
 
Много бързо се появи доказателството, че идиотите са навсякъде. И двете декларации показват колко прости и нещастни хора са техните създатели.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.08.2016 г.
+5
 
 
Отговорът на бултрасите е много качествен - все истини, от които много ги боли ч/б лепилари.
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 17.08.2016 г.
0
 
 
Хайде и тези започнаха да се оливат! Какво ви става бе хора?! Вие способни ли сте изобщо на нормална комуникация?!
+5
 
 
Както и очаквах, отговорът на нашите също не закъсня. После не се чудете защо все по-малко хора ходим на мач. Аз лично си бих шута преди вече три години..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: