Шест маричанки в девическите национални отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:43 / 03.08.2016
2629
Общо шест състезателки на Марица (Пловдив) попаднаха сред избраничките на селекционерите на националните отбори на България по волейбол за девойки.

При по-големите, тези до 19 години, които се готвят за участие в Европейското първенство в Нитра (Словакия) по-късно този месец, а от днес играят на Балканското първенство в Биелина (Босна и Херцеговина), част от селекцията на треньора Димо Тонев е само Ани Боздева [на снимката].

На цели пет маричанки в състава си от 15 състезателки обаче е заложил Стоян Гунчев. С националния отбор за девойки до 17 години в Казанлък се готвят разпределителката Лора Славчева, крайните нападателки Добрина Христоскова, Ива Халачева и Никол Николова и централната блокировачка Станислава Костадинова. На този отбор предстои участие в Балканското първенство в Бар (Черна гора) следващата седмица, а през януари ще играе квалификации за Евроволей 2017 в Холандия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).