"Седмицата на шампионите" събра над 10 000 лева за Кауза Колежа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
22:56 / 02.07.2016
6233
Приключи "Седмицата на шампионите", посветена на 49-ата годишнина от спечелването на шампионската титла на Ботев Пловдив през 1967 година. Събитието бе организирано под егидата на Кауза Колежа и се проведе в спортния бар на ул. "Княз Александър Батенберг".

По време на "Седмицата на шампионите" привържениците на най-стария български клуб имаха удоволствието да се докоснат до футболистите, записали една от най-славните страници в историята на Ботев, както и техните наследници от следващите поколения.

Мероприятието завърши с вълнуващ търг, участниците в който положиха сериозни усилия, за да се сдобият с реплики на шампионските тениски с подписи на самите легендарни футболисти, сред които се откроявят имената на Динко Дерменджиев, Георги Попов, Видин Апостолов, Иван Глухчев, Иван Задума, Костадин Бичев, Вангел Делев, както и един от легендарните им предшетвеници Иван Занев.

Скъпоценните фанелки бяха дарени от домакините на Клуба на привържениците на Ботев Пловдив, като общата събрана на търга сума, възлизаща на 10 340 лв, ще бъде предоставена за подпомагане на кампанията Кауза Колежа.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).