Люси Божилов: Оптимист съм за концесията на стадиона, не очаквам друго развитие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:56 / 04.11.2008
3607
"Освен да бъда оптимист за решението на Общината относно концесията на тези 3 декара в стадион "Тодор Диев", не ми остава нищо друго", това заяви специално за Plovdiv24.bg изпълнителният директор на Спартак Пловдив Людмил Божилов. "Няма да идва комисия на стадиона, която да оглежда мястото, единствено трябва да вземат решение относно концесията на въпросният терен и до 10 ноември ще бъде представен доклад пред кмета Славчо Атанасов. Очаквам положително развитие на нещата, друг отговор не ме задоволява. Ако нещата се развият в правилна насока, Крум Мандуров ще продължи да спонсорира клуба", добави още Люси Божилов.

Относно слуховете за трансфери на футболисти на Спартак в елитните пловдивски Ботев и Локомотив, шефът на "гладиаторите" заяви: "Всеки си има интереси, и аз се интересувам от много футболисти. Има си трансферни правилници и ако имат желание да вземат някой, трябва да си ги спазват. Официални запитвания за сега няма".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).