Шефовете на Спартак разговаряха с кмета Атанасов за концесията на стадион "Тодор Диев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:46 / 31.10.2008
3911
Кметът на Пловдив Славчо Атанасов прие делегация на Спартак. При градоначалника днес бяха собствениците на клуба Крум Мандуров и Георги Колев, изпълнителният директор Людмил Божилов и административния шеф Виден Апостолов. Спартаклии уведомиха кмета за проблемите около концесията на стадион „Тодор Диев". Строежът не започна, след като старата градска управа отряза 3,5 декара от лицето на обекта. На срещата бяха и хора от юридическия отдел на Община - Пловдив.

„Срещата протече нормално. Кметът се отнесе положително към нашите проблеми", заяви след разговора в Общината изпълнителният директор Людмил Божилов. До 10 ноември комисия от общинари ще се запознае на място с проблемите около концесията. В същия срок шефовете на Спартак ще представят в общината документацията с изискванията на УЕФА и ФИФА за спортните обекти. При новия план управниците на града ще се съобразят с нормативните документи на европейската и световната футболни централи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).