ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна с 1:3 от Литекс на „Лаута”
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:14 / 26.10.2008Коментари (0)6380
Локомотив отстъпи с 1:3 срещу гостите си от Литекс (Ловеч) на „Лаута". Множеството кадрови проблеми в халфовата линия на „смърфовете" спомогнаха за една посредствена продукция на „черно-белите". Румен Горанов и Евертон Джилио бяха аут за този двубой, а техните заместници Милан Милутинович и Гюрсел Вели се представиха много слабо. Даксон Да Силва напусна контузен още на почивката, след като в 44-та минута отнесе зверска балтия от Емил Ангелов, за която нападателят на Литекс не получи дори картон. Това отсъждане на съдията бе в унисон с действията му през целия мач. Към множество положения домакините имаха претенции. Голмайсторът за Литекс Вилфред Нифлор нокаутира с лакят Анатоли Тодоров, но за това си деяние получи само жълт картон. Барт от гостите след почивката първо изрита без топка в гърба Павле Делибашич, а след това замери с резервна топка съдията по време на игра, но за тези си действия не бе санкциониран дори с картон. В последните минути на двубоя, при резултат 1:2, удар на Милутинович срещна ръката на Михаил Венков в наказателното поле на гостите, но дузпа не бе отсъдена.

Локомотив започна по-добре двубоя. Още в петата минута Мечечиев с центриране от дясно сложи топката на главата на Милутинович, но той стреля слабо в аут.

Постепенно гостите изравниха играта и започнаха постепенни атаки. При първата си по-сериозна възможност Литекс откри резултата. Милутинович и Сечков сгрешиха при атака на Литекс и предоставиха топката в наказателното поле на Нифлор, който стреля от близо, но Ставрев изчисти в корнер. След изпълнението му Том с удар от границата на наказателното поле направи безпомощен Стоян Ставрев.

До края на полувремето домакините по никакъв начин не успяха да противодействат, като тотално загубиха средата на терена, благодарение на слабите изяви най-вече на Гюрсел Вели, Милутинович и Анатоли Тодоров. Така логично на фона на развоя на срещата гостите стигнаха и до второ попадение. Венков центрира от ляво, Ставрев увисна и Нифлор с глава направи 0:2.

След почивката „черно-белите" излязоха крайно мотивириани да търсят обрат. Вели отстъпи мястото си на Иван Караманов, а Даксон бе принудително заменен от Искрен Писаров. „Смърфовете" дадоха всичко от себе си и определено бяха по-добрият отбор на терена след почивката. В 65-та минута Писаров центрира и Делибашич от непосредствена близост пропусна да намали. В 76-та минута падна и попадението за Локомотив. Точен с глава бе защитникът Мартин Сечков. Две минути след попадението на Локо бе и най-спорното положение в мача. Удар на Милутинович срещна ръката на Венков, но съдията остана безмълвен.

Впускайки се в атаки „черно-белите" се откриха и инкасираха трето попадение две минути преди края. Негов автор стана резервата Бибишков с глава.

 

Още по темата: общо новини по темата: 12
26.10.2008
26.10.2008
26.10.2008
26.10.2008
26.10.2008
26.10.2008
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: