ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Левски е голям дразнител, време е да счупим каръка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:50 / 05.03.2016Коментари (9)3356
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски чака с нетърпение домакинството на Левски днес. Ексцентричният бос на "черно-белите" се надява неговите футболисти най-накрая да счупят каръка и да запишат първа победа след Нова година. Крушарски сподели пред "7 дни спорт" очакванията си за мача на Лаута.

"Отборът ми хареса в дебюта на Илиан Илиев. Момчетата играха добре, но нямаха късмет да вземат нещо в Разград. Независимо че загубихме, мисля, че мачът беше най-хубавият, който съм гледал на Локомотив. Казах му на Илиан Илиев, че сега ще чакам още по-голям спектакъл за мача с Левски", обяви Крушарски.

Според него обаче "сините" са достатъчно голям дразнител, за да обявява премии за този мач. "Премии няма, мисля, че момчетата достатъчно добре знаят какво е Левски, за да ги мотивирам. Както казах, най-важно е да си оправим нашата къща и да си платим гяволиите. Лично за мен Левски е най-големият дразнител, защото аз винаги съм бил от ЦСКА. Даже мога да кажа, че съм по-превъзбуден от футболистите преди мача", обясни още собственикът на "черно-белите".

Локомотив вече победи Левски през сезона, а сега Крушарски очаква нов успех от своите играчи. "Знам, че Левски имат проблеми, но нас това не ни интересува. Ние ще си играем нашата игра и искаме да победим. Да не забравяме, че моят първи мач на Лаута беше именно срещу Левски, и той запали искрицата да взема отбора. Сега искам този мач да разпали още по-силно огъня", завърши босът на Локомотив.

Още по темата: общо новини по темата: 16
10.03.2016
08.03.2016
08.03.2016
07.03.2016
05.03.2016
05.03.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Буфери, казаха ви жестоката истина в очите: ЦСКА си е ЦСКА. Освен Камбурлини, и Крюшо смята така! И двамата по неволя са при вас - първия го изритаха от любимото му Цесика, защото няма качества, а вторият - няма достатъчно кинти да възроди любимия от детските му години отбор :) Понякога истината трябва да се премълчи, че става някак неловко. Но затова пък шоуто е гарантирано :)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.03.2016 г.
+5
 
 
И да не забравите да пеете песни срещу жАлтити заедно с любовниците си. Ааах, как ще си спаси главата Стойчо с вас!
-3
 
 
Ицо имаше в предвид че между левски и цска винаги е бил за цска,но явно на някои медии не им харесва това което се случва и ще се случва в Локомотив и се опитват да вкарат някакъв смут в обстановката,КРУШАРСКИ КАЗА ЧЕ САМО СВЕТИ ПЕТЪР МОЖЕ ДА ГО ОТКАЖЕ ОТ ЛОКОМОТИВ.
-4
 
 
Ще видим днес за къде сме тръгнали.Това ,че Крушарски е симпатизирал на цеца е нормално тъй като в детските години всички бяха от левски и цеца .Само Локо пд
+2
 
 
Лично за мен Левски е най-големият дразнител, защото аз винаги съм бил от ЦСКА. Даже мога да кажа, че съм по-превъзбуден от футболистите преди мача", коментира собственикът на "смърфовете".-Що е то ? NO COMENT
+3
 
 
Още един чорбар И какво правиш в Пловдив.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.03.2016 г.
+5
 
 
Къде го Зума да каже с колко ще ги биете?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: