ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиан Илиев тръгна със загуба на "Лудогорец арена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:53 / 01.03.2016Коментари (48)14911
Илиан Илиев започна със загуба начело на Локомотив Пловдив. Неговият тим отстъпи с 0:2 при гостуването си на Лудогорец в среща от 23-ия кръг на "А" група. 

Шампионите поведоха на "Лудогорец арена" с гол на Марселиньо в 22-ата минута. Бразилецът овладя топката пред наказателното поле на "смърфовете", финтира няколко бранители и с добре насочен изстрел до гредата вкара за 1:0.

Преди голът на кариоката Александър Тунчев прониза Владислав Стоянов от корнер, но реферът Ивайло Стоянов отмени попадението, тъй като преди това Мартин Райнов в опита си да стреля игра с ръка.

В 28-ата минута Гай Мансур се отчете с невероятен пропуск! Новото попълнение на "черно-белите" се измъкна зад защитата, преодоля и вратаря на Лудогорец, но когато трябваше да скъса мрежата с шута си, не можа да уцели топката и я прати в аут.

Малко след това нападателят се контузи и напусна терена, като на негово място се появи друг нов - Пауло Серджо.

В 42-ата минута се откри нова чудесна възможност за Локомотив Пловдив, но Крум Стоянов стреля в аут.

В ответната атака "орлите" наказаха своя опонент след нескопосана изява на Пауло Серджо. Португалецът не успя да изчисти коженото кълбо от корнер, което попадна в краката на Козмин Моци и той без затруднение удвои.

Емил Гъргоров можеше да намали от пряк свободен удар в добавеното време, но топката прелетя на сантиметри в аут.

Втората част започна с опасен шут на Стефан Велев, но топката прелетя на сантиметри над гредата.

Последваха две опасни положения пред вратата на Ел Харуби. При първата Клаудиу Кешеру не успя да се разпише с глава от малкото наказателно поле, а след това пък удар на Марселиньо беше спасен от стража на "черно-белите".

В 72-ата минута се откри страхотен шанс пред Локо да намали. От пряк свободен удар Емил Гъргоров тресна гредата, при добавката Мартин Райнов би с глава, но Стоянов изби. Топката обаче стигна пак до Бадема, чийто удар пак беше спасен от Стоянов.

Минути по-късно отново се откри ново чисто положение за пловдивчани. Димитър Велковски беше оставен непокрит в наказателното поле след центриране на Пламен Крумов и стреля мощно, но пак гредата беше най-добрият помощник на Владислав Стоянов.

В 83-ата минута страхотен шанс се отрки пред Лудогорец за трети гол, но но пак гредата пречи за гол. Светослав Дяков беше в чиста позиция и стреля, но топката срещна страничната греда. При добавката Жуниор Кишада стреля над вратата.  

До края на мача двата отбора се отчетоха с по още няколко чисти положения, но завършващите удари на футболистите в "зелено" и "черно-бяло" не намериха очертанията на вратата.

Още по темата: общо новини по темата: 8
02.03.2016
01.03.2016
01.03.2016
01.03.2016
01.03.2016
29.02.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Виждам,че пишете за черният.Този негър идва тук с комисионна в договора,за даден човек.Подписа го бързо контракта и трябваше да отпадне един или Камбура или Зоран,за да може този аматьор да играе.Видя се какво стана.Хубавото е,че този комисионер вече няма такова влияние над Крушарски,след като Димитър Пенев му обясни неутрално за какво става дума.Зоран може да бъде върнат,но лятото.Той си остави тук сърцето.Илиян Илиев ще се справи,бързо взе да се усеща.Дано тези хора,които сега стоят в сянка и се правят на обидени да не пречат и провокират.
-1
 
 
На прав път сме, но хубавото ще започне, когато Илиян си направи селекция и подготовка сам! Добра игра!
+3
 
 
Наследството от Бащата се видя първото полувреме!Колкото по .бързо се отървем от него ,толкова по добре.Пашев и Колев колкото и да са легенди ,нямат място до Илиян,защото с неясната селекция ,изгонените футболисти ,а и сега с некомпетентните съвети само бъркат отбора.Да викат бързо Балдовалиев ,че с този цветнокож център сме здраво закършили.Камбура след 2 мача и той ще грохне и пак мъки.Поне 2 рото полувреме се видя малък живец,а не както при бащата -филм със забавени кадри, подаване на 5м и назад към вратаря!Харуби беше много добър вратар ,но както всички при Бащата след 5 тренировки и губи и форма и тактика и всичко.Кой си подобри формата след като дойде при нас.Никой.Затова Илиян да ги държи по далече от отбора и да не му се бъркат .А в събота стадиона ще е пълен.Независимо дали ще паднем или бием ,важното е да играят добре поне като второто полувреме.Късметът ще дойде все някога!А папагалите да си пишат в техните форуми.Тук говорим за Футбол!
на 01.03.2016 г.
+6
 
 
Не лош мач за нас.Първия гол като от предишния мач-лек,евтин,80% спасяем.Можем много повече,да им дадем спокойствие на отбора и треньора.С Илиан Илиев ще се стабилизираме!Само Локо и само напред и нагоре!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 01.03.2016 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
При малко повече късмет можеше да вземем нещо от този мач. За първи път от доста време видях опит да се спазва някаква тактическа дисциплина.
+1
 
 
Десетина коментара до тук и половината от тях са от жълтурци.Но така е.Простият селски комплексиран мангал все в чуждото канче гледа.И големи пророци се извъдиха, но обикновено каквото предсказват за нас се изсипва върху празните им селски кратуни.А иначе наследството от Бащата, във всеки един аспект е много тежко.Слаба подготовка,непредизвикани контузии,не преценена селекция,неориентирана игра.Днес що годе добро 2ро полувреме.Две греди и поне някакво желание за игра напред.Тунчев и Котев може би тотално са свършили с футбола.Харуби още е далеч от добрата форма в която беше преди операцията.Днес се видя че поне имаме треньор който не дреме на пейката цял мач.А специално към жълтурците - щом ви е толкова мъчно за Бащата,вземете го при вас.Плюс Пашев, като бонус.
+6
 
 
абе тея нашите треньори мазохисти ли са,кривогледи ли са, олигофрени ли са кви са?. с повечето от играчите и господ да ни е треньор ,нищо няма да направи. вярно, че с оглед на нивото на първенството,бюджета на клуба, качествени играчи много малко, но сам да си усложняваш положението не мога да го разбера това. това го наблюдавам от доста време с доста треньори.значи пращаш само ден два след ,като си дошъл хр.попов във верея без да си го пускал в игра, и при положение, че няма ляв бек освен тоя крум, който е жив та.ак, вадиш извън групата марчев , който е къде по от тоя мързел черния ножица ли е нокторезачка ли е и взе ,че се контузи. киро котев мн зле , кавдански и ясин амрауи извън групата.... ами незнам.....кво ли се учудвам, то всичко накриво в тая държава.
+1
 
 
Няма да мине много време, за да ревнете в краката на Бащата. Този човек, изстискваше максимума от пенсионерите и рендетата ви. След спускането от горе - на палячото Крушо, типично по буферски литнахте в небесата и замечтахте едва ли не, за шампонска лига и забравихте за кицуте ви пилета. Няколко загуби и го закццлеймихте, ще стаете като нас. Ако си милите,че с Илиян ще цъфнете и вържете- късмет, обаче само с него не става. Не се заяждам, колкото и странно да прозвучи, мен ме е яд за Бащата. Ботевист съм, но преди всичко съм пловдивчанин и уважвам големите легенди на Пловдив, а Христо Колев е една от тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: