ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски: Не очаквах такива игра и загубата в дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:04 / 22.02.2016Коментари (8)5431
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Христо Крушарски остана разочарован от представянето на тима в Битката за Пловдив, но обяви, че няма намерение да прави никакви рокади.

"Не очаквах такава игра от нашия отбор и загубата в дербито с Ботев. Смятах, че ще се представим значително по-добре в този мач. 

Аз не съм привърженик на бързите и крайни решения. Първо ще проведа разговори с футболистите и треньорите и след това ще преценя какво да правим. 

Прибързаните решения са вредни, засега няма да има каквито и да било смени. А и сезонът тепърва започва и предстоят още мачове. 

Обстановката на стадиона беше коректна и спокойна. След мача говорихме с ръководството на Ботев. Бяхме единодушни, че трябва да се върви по този път - на взаимно уважение", заяви пред "Тема Спорт" Крушарски. 

Той изгледа дербито от ложите в Коматево. Заедно с него бе и италиански мениджър. Агентът обаче не останал впечатлен от нито един от "черно-белите".

Още по темата: общо новини по темата: 81
11.11.2016
25.02.2016
23.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.02.2016 г.
0
 
 
г-н Крушарски, много бързо ще ви мине мерака във футбола с тия мизерници в клуба. Бий си камшика и да те няма, докато не са ти обрали и последните пари.
0
 
 
Закарай ги да ринат сняг на Говедарци, за наказание. Иначе капитанчето от Свиленград къде беше? Дори и с наказание, един истински лидер трябва да бъде до отбора си и да вдъхва кураж на съотборниците си. На първо място няма да го оставя в най-важния мач заради глупав картон, ама това е подробност.
+4
 
 
Е кво да е бе Крушарски като само по заведенията кесате и ти станал си дърт пръч не вместо да им даваш пример ти ги насърчавш да поркат по цели нощи. Иначе треперите, домакина всички вън.
+3
 
 
Ами г-н Крушарски ,чети малко от форумите и от глупостите които се пишат има и доста истини .Каква игра очаквахте от тези треньори .Всички мачове и предишния сезон и в подготовката и с Ботев е едно и също .Бавно изнасяне на топката както и Пената забеляза.Победите са плод на добрите играчи, които имаме.Но тези треньори изгониха и тях.Весо Марчев и другите нови като дойдоха без тренировки бяха по добри след "компетентния" лагер и тактическите указания сега не могат да ходят и да си подават топката ,нищо заучено нямаме ,нито фал ,нито корнер .Веднага смяна на треньорите ,не ,че ще бием Лудогорец и Левски ,но поне да се промени играта !А иначе парите са си ваши ,но ядовете наши!
+3
 
 
Ядене,пиене,веселба,купони.....и никаква игра.Накрая има кой да плаща.Всички на яслата.Това в момента е отбора.Убедиха човека,че могат една година да бездействат....а от другата година ще гонят титлата,хахаха.
+3
 
 
Крушарски стига ги плацика тези.Необходими са моментални промени на треньори първо и после на играчи.Такава бездушна игра от футболисти на Локомотив не бях виждал.Просто ги махаш щом не играят.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 22.02.2016 г.
+6
 
 
тепърва ше свикваш с разочорованията др.Куршарски , нема как .
+2
 
 
Ами огледай се с какви футболисти и какви треньори разполага отбора и след това имай каквито и да било очаквания.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Край! Динко Хоркаш прекрати договора си с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: