ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо сменя треньора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:51 / 22.02.2016Коментари (10)5049
© Plovdiv24.bg
Дните на Христо Колев като треньор на Локомотив Пловдив изглеждат преброени, съобщава от първата си страница в. "7 дни спорт". Легендата на клуба загуби доверието на всички на "Лаута", а капката на търпението преля след загубата от Ботев в събота. "Черно-белите" паднаха с 0:1 в Битката за Пловдив, а това отприщи фенското недоволство спрямо Бащата.

По информация на изданието Колев вече е с единия крак извън Локомотив и във всеки един момент може да си тръгне. Веднага след края на двубоя с Ботев, Бащата напусна терена в "Коматево" и се прибра в съблекалнята. Той не поздрави нито футболистите, нито колегата си Николай Костов, а като опарен се прибра в тунела. Бащата се блъсна в репортер на "7 дни спорт", но отказа да коментира.

Фенският гняв се натрупа и заради начина, по който Локомотив игра в дербито. Във всичките 90 минути "черно-белите" бяха безпомощни и с почти нищо не затрудниха Виктор Голас и защитата пред него. За капак Бащата 90 минути не си стана от мястото, а само гледаше безучастно как отборът му губи дербито. Част от най-изявените фенове на Локомотив вече искат среща с финансовия благодетел Христо Крушарски, за да обсъдят треньорския въпрос. Както собственикът на клуба анонсира, той всеки месец ще се среща с феновете и ще коментират какво се случва на "Лаута". Запалянковците вече чакат Крушарски в Пловдив, а най-наложителната тема, която ще се обсъжда, е смяната на Бащата.

Все пак Колев има и защитници, като това са фенове от по-старата генерация. Хората, които си спомнят Бащата от времето му като футболист, не искат легендата на "черно-белите" да бъде уволняван. "Ако махнем Бащата, той никога повече няма да се върне на "Лаута". Всички знаят, че е особняк и вероятно няма да го преживее", споделят част от по-старите фенове. Според други обаче единственото, което задържа Колев още на стадион "Локомотив", е, че няма готов вариант за нов треньор.

Още по темата: общо новини по темата: 81
11.11.2016
25.02.2016
23.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.02.2016 г.
+1
 
 
Пак се показвате неблагодарници. Миналата година като дойде бащата и дръпна отбора нагоре - задника му целувахте и го боготворяхте, а?! Сега - вън?! Кои сте вие, бе разбирачи - има си ръководство, стига сте се правили на управително тяло. Една групичка комплексари, дето си мислят, че могат да се месят в клубните дела!
-2
 
 
КОЛЕВ МОМЕНТАЛНО СИ ТРЪГНИ ОТ ЛАУТА ВЗЕМИ СИ И ПАШЕВ КАТО БОНУС ГОСПОДИН ТРЕНЕРСКО НЕДУРАЗУМЕНИЕ БЕШЕ ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ НО КАТО ТРЕНЕР И ЧОВЕК СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО ИЗГОНИ НАЙ ИНТИЛИГЕНТНИЯ НИ ФУТБОЛИСТ ...БАЛДОВАЛИЕВ...С ТВОИТЕ ПРОСТОТИИ ДА ГО ДЪРЖИШ НА ПЕЙКАТА И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ГАВРИШ С НАС И ЛЮБИМИЯ НИ ЛОКОМОТИВ
+5
 
 
Заклевам се в името на детето си,че ДОКАТО ТОЗИ ТРЕНЬОРСКИ ЩАБ РЪКОВОДИ ЛОКОМОТИВ,АЗ НЯМА ДА СТЪПЯ НА ЛАУТА. Стефан Драганов е много прав. Добре,че не сте потърсили мнението на Ераносян.Той щеше да е още по-краен.
-1
 
 
"7 дни спорт" да не си врът носа и правят интриги както винаги с локомотив ,а да си гледат смешните софийски грандове.относно хр колев.....очевидно е че направи много грешки, конкретно мача с ботев (пускането на янъков на не типичен за него пост и смяната му в още 20 минута. гледал съм го няколко пъти с дублиращия отбор и мисля ,че мястото му е като атакуващ халф в средата , а не на фланга.и при положение ,че велковси е по-добрия вариянт на този пост и е вкарвал на ботев с екипа на локо сф, е тва е очевидна грешка. и тази мудна тактика котев и тунчев да изнасят играта ,както и стратега пенев е видял е ммного не ефективна слабо казано.трубва да някои в средата и отпред да проявява индивидуалност от време на време ,да не се страхува ,да бъде уверен да финтира на скорост, да пробие , да стреля , а не да комбинират на късо и в повечето случаи грешно , да бягат от отговорност.Аз лично не искам треньорски смени , защото уважавам хр колев, пашев , васко камбуров, но Бат Ицо не си прави грешни експерименти и сам да си трупаш негативи.Успех за напред!.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: