ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (20) | Вчера (28)
Треньорите на Локо и Ботев апелираха за европейско поведение на трибуните
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:15 / 18.02.2016Коментари (14)7491
На специално организирана пресконференция в община Пловдив треньорите на Локомотив и Ботев апелираха за европейско поведение на привържениците си преди 101-ото дерби между градските съперници, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Стадионът е място, което те кара да бъдеш щастлив от емоцията на трибуните. Затова апелирал привържениците да избегнем тази враждебност на стадиона." С тези думи кметът Иван Тотев откри съвместната пресконференция.

"Напълно подкрепям кмета с тези негови думи. Нека се приключи с това негативно отношение във футбола като цяло и той да носи само раздост на хората по трибуните", пък бяха първите думи на помощник треньора на Локомотив Пловдив Петър Пашев.

Наставникът сподели също така, че всички играчи на "черно-белите" се готвят сериозно за предстоящия сблъсък в събота. "Смърфовете" ще бъдат без наказаните Мартин Камбуров, Дани Кики и Ванчо Траянов, както и трайно контузеният Димо Бакалов за Битката на Пловдив. 

Въпреки това Петър Пашев е убеден, че състезателите, които ги заменят, ще се представят достойно.

"Нов човек съм в Пловдив и не съм наблюдавал такова дерби досега. Апелирам привържениците на двата отбора да покажат достойно уважение един към друг, за да няма инциденти, както е било в последните години. 

Това са излишни неща, които пречат на футбола. Надявам се играчите да проявят желание за достойна игра и да стане един хубав мач, който да зарадва привържениците на двата отбора", коментира наставникът на Ботев Пловдив Николай Костов

"Тарторите на агитките трябват да контролират невъзпитаните прояви на хораха, които нарушават дисциплината по стадионите. Такъв ми е апелът и към всички пловдивчани, така трябва да протича едно спортно събитие", добави още Ники Костов. 

"Няма значение кой ще свири дербито, важното е двата отбора да си стиснат ръцете след срещата", сподели пък от своя страна бившия международен съдия Атанас Узунов и добави, че той и легендата на "черно-белите" Христо Бонев ще гледат дербито по телевизията.


Още по темата: общо новини по темата: 81
11.11.2016
25.02.2016
23.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
На трибуните проблеми няма да има.Заради разликата в бройката на гостуващите и полицейските мерки. .Проблем е след свършването на двубоя когато едните празнуват ,а другите си давят мъката в алкохол.
+4
 
 
Черно белия отбор има ли старши треньор....
-3
 
 
тЕЗИ ХОРА НЕ СА НАРЕД.кАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЧАК ТОЛКОВА КАТО ФЕНОВЕТЕ НА лОКО ПД СА 350.Това само болни мозъци могат да го направят.Ами ако това дерби беше на ст Пловдив тогава цялата полиция на Пловдив ли щяхте да докарате .Престанете с тези глупости .Това дерби се е играло пред 40-50 хлд преди години и всичко си бе наред.Сега по стадиона ходят само олигофрени по на 18-20г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Седем пловдивчани в състава на България за Лигата на нациите
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Кметът към маричанки: Поклон пред вас! Пловдив ви е признателен!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: