ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица изпусна Лудогорец в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:29 / 17.02.2016Коментари (0)2869
© Пресслужба на Марица
Отборът на "Марица" завърши 0:0 с "Лудогорец" U19 в контролна среща играна днес по обяд в Хисаря. "Жълто-сините" бяха далеч по-добрия тим на терена и показаха добра игра.

Маричани не допуснаха никаква по-сериозна опасност пред вратата си. Във фаза атака нещата също се получаваха с изключение на това, че не съумяха да отбележат гол, а положения не липсваха. 

Футболистите на "Марица" направиха няколко образцови атаки, с красиви комбинации. На няколко пъти играчи в жълто-син екип бяха извеждани умело зад защитата на младите "орли", неточни удари в завършващата фаза оставиха началното 0:0 и като краен резултат. Най-чистите положения се откриха пред Борислав Никифоров и Димитър Юруков, който нямаше късмет при неговия удар и топката се отби в гредата.

Старши треньорът на "Марица" Стоян Димитров изказа мнението си след мача: "Днес играхме добре, жалко, че не успяхме да отбележим. Нещата, върху които работим на тренировки започват да се получават и във всеки следващ мач отборът започва да изглежда все по-добре. Днес не допуснахме изненади в защита, от което съм доволен. В средата на терена стояхме добре, а и организирахме добре своето нападение. Липсваше ни само точният завършващ удар." 

Димитров коментира за читателите на "Фейсбук" страницата на "Марица" впечатленията си от подготовката на отбора: "Като цяло съм доволен от подготовката на тима. Ръководството на клуба осигури всичко, от което имахме нужда, за което съм им благодарен. За съжаление началото на предсезонната подготовка не се разви по план, тъй като условията не го позволяваха, но това не бе проблем само за нас, а и за останалите отбори. Лагерът проведен в Смолян беше изключително ползотворен. Отборът започва постепенно да изглежда по начинът, по който аз искам. Разбира се има още много какво да се желае, предстои ни много работа, но съм доволен от старанието, постоянството и трудолюбието, което демонстрираха всички футболисти и особено най-младите юноши на клуба по време на подготвителния период. Надявам се стартът ни в първенството да е добър, да покажем красив футбол и разбира се, да победим."

В първия за пролетта кръг от първенството в Югоизточна "В" група "Марица" приема тима на "Сливен". Срещата е в събота - 20-ти февруари, от 14:30 часа, на стадиона в квартал "Кършияка".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: