ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (18) | Вчера (16)
Габриела Петрова пуска свой парфюм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 05.02.2016Коментари (1)2309
© Plovdiv24.bg
Спортист № 1 на България за 2015 г. Габриела Петрова съвсем скоро ще представи на пазара свой парфюм. Проектът се реализира с помоща на дългогодишните партньори на СКЛА "Локомотив" Пловдив - българската козметична компания "БИОФРЕШ", съобщават от клуба.

"Много съм щастлива, че тази идея съвсем скоро ще се реализира. Работихме здраво с екипа на Биофреш, за да представим един продукт на високо ниво. Това ще е само началото. Скоро ще имаме готова концепция за разработката на цяла спортна козметична линия", каза Габриела.

"Габриела ще е рекламното лице на "Биофреш" не само в България, но и в чужбина, тъй като продуктът ще бъде предлаган и на международния пазар. Тя вече е едно от най-разпознаваемите лица в леката атлетика, което ни позволява без притеснение да разпространяваме продукта навън", споделиха от ръководството на фирмата.

"Досега в България не е имало подобен проект. Целият екип на СКЛА "Локомотив" Пловдив е изключително горд, че именно наш състезател е избран за рекламно лице, каза Веница Аанасова, мениджър на Габиела. - Всичко това разбира се е благодарение на "Биофреш" - фирмата има смелостта и иновативното мислене да инвестира в един такъв проект. За съжаление, ако това е обичайна практика в други държави, в България все още рядко фирми проявяват интерес към такъв тип реклама и инвестиция. Именно за това сме иключително благодарни на нашите партньори."

Точната дата на пускането на парфюма на пазара, както и неговото име все още се пазят в тайна, но СКЛА "Локомотив" Пловдив първи ще съобщи на своята страница, когато това стане ясно.

Източник: bgathletic.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Брей, тая много на сериозно се взе.. По-добре да пусне тоалетна хартия на нейно име. Толкова "пишман звезди" имаме ,че...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Пореден шахматен фестивал ще се проведе в Пловдив
Над 20 пилоти от Пловдив и региона участваха в благотворително състезание на писта "Лаута"
Важна среща за българския футбол на 8 май
Юношите на Локомотив с обрат срещу Пирин на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: