Иван Петков: Трябва ни още време за израстване в главите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:56 / 16.12.2015
2213
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков сподели пред клубния сайт първи мисли веднага след края на мача реванш с германския Шверинер (Шверин), загубен с 0:3, и отпадането на българските шампионки от по-нататъшно участие в европейския клубен турнир за Купата на ЦЕВ.

- Как ще коментираш този мач и този негативен резултат?

- Първо искам да поздравя отбора на Шверинер, който и във втория мач показа, че е доста класен отбор, чиито състезателки имат не само опита, но и самочувствието от това, че дълги години играят в европейските турнири и в силно първенство. При нас си пролича, че допускаме грешки, които идват от това, че не сме израснали достатъчно като мислене, като манталитет, а не толкова, че нямаме качествата и уменията. Трябва ни още време за израстване в главите.

- Станалата вече култова реплика на Кубрат Пулев "продължаваме напред" важи ли и в този случай?

- Няма да я чуете от мен, но ние тъй или иначе всяка година надграждаме. Дай боже и през следващата да бъде така. Силно вече се надявам, че догодина ще можем реално да мерим сили с отбори като Шверинер. Ако продължим да работим така, мисля, че нещата не след дълго ще се случат.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).