ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски: Новата спортна база ще струва около 30 млн. лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 13.12.2015Коментари (11)6887
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Христо Крушарски обяви, че новата спортна база ще бъде построена в квартал "Тракия", като теренът е с площ 70 декара и стойността му ще бъде около 30 млн. лева.

"Четвъртък имахме среща с Общината. Вече се спряхме на терен, който устройва и двете страни. Вече започваме конкретните разговори. Намира се в квартал "Тракия", 70 декара е, което ни устройва напълно. Същинските действия ще започнат когато, Общината даде теренът на концесия. Искаме да направи един уникален спортно-оперативан възстановителен център. Разходите ще са около 30 млн. лева", сподели Крушарски.

"Исках да ги запозная с моето виждане за отбора, да се успокоят момчетата и да вървим напред. Бяха малко притеснени заради представянето напоследък. Контузиите са решаващи, ще работим в тая посока - на дублиране на основните фигури. Щабът си остава", каза още бизнесмена относно срещата му с феновете на отбора по-рано днес.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тя и на Марешки трибуната щеше да е 1 млн. лева, ама... Крюшо е очевидна пионка на Боко Тиквата и схемата им за "усвояване" на общински терени и европейски пари ще заработи в пълна сила. Дано поне пловдивския футбол спечели поне малко от това.
0
 
 
Гледам по отдолу една купчина маскирани жълти лайна, да коментират как, какво и защо! Що не си забиете по един кочан в дивия бе селяци! Който дава парите той поръчва музиката мишки! Как щял да печели, кое било правилно кое не било .... нямало ли да е на загуба кво щяло да стане .... ама това дори не влиза във вашите работи! Веднъж за винаги трябва да стане ясно на доста хора един фен е фен за да подкрепя отбора а не да дава акъл ..... акъл дават тези които дават мангизи и се грижат за отбора! Повечето от вас са със скъсани джобове в които чат пат дрънкат жълти стотинки но големи финансисти се изкараха. И Бащата ще бъде сменен когато човека с парите реши, а не вие!
0
 
 
Хич не ни обещавай бази и глупости махни треньора и направи трибуната нищо не е по важно
+2
 
 
Мосю Крушо стана известен с приятелството си с Батето и с ракетоГрадушния си бизнес :) Във съвременния свят ,футболен отбор е бизнес...и мениджмънт.Ако ти е хоби само да наливаш пари от дугаде(дето печелиш)...Ок...Но ако ще ВЛАГАШ...трябва и да печелиш :) Lattante ,хубаво е описал ,че в тоя вид няма Бг отбор,който да има нормална възвращаемост поне да си покрива заплатите на сакатите футболерчета със заплати в хиляди евро.За мен такова наливане си е Пране на пари! Дори и Домуса да ни обяснява,как проекта му е на +...Трябва всяка година да влизаш в ШЛ или Лига Европа,да генерираш голями приходи ,но да не се изхвърляш за "звезди".Нормалните отбори ако не могат да стигат до Евротурнирите,нямат голяма фенска маса и нещо от което тима да генерират приходи...могат да печелят от талант и школа!Това също е бизнес,но за това трябва база,добри треньори и пак излаз в международни мачове,че да ти видят талантите.Ей това съм 100% сигурен,че никой отбор в България не може да го постигне днес. Защото всичките бизнес кретени с афинитет към Футбола в България са просто едни Пурковци.Голям мерак,без грам акъл :)
+1
 
 
Дано всичко, което се казва, да е истина. Защото виждам следният проблем, и то голям - на света почти НЯМА собственик на футболен клуб, който само да налива пари в клуба без НИКАКВА възвращаемост (тук изключваме Цветан Василев, Роман Абрамович и Домусчиев). В Локо няма никаква възвращаемост на влаганите средства - отборът няма големи приходи, не участва в евротурнирите, фен магазинът едва ли може да генерира каквито и да е сериозни приходи. Крушарски няма как само да налива пари в тази кауза (на този етап много загубена кауза..)
-5
 
 
Щабът остава, публиката намалява!Този неадекватен треньор нито ще направи добра подготовка, нито адекватна селекция.Днес би трябвало да е лебедовата му песен и да се оттегли с достойнство.Но едва ли.Явно бойкота на голяма част от феновете ни ще продължи.Къде са сега тези които палеха терени и прекъсваха мачове.Добре беше че Динев се измете от отбора, но на тях харесва ли им представянето на отбора.Един добър мач, последван от няколко безумни за футбола игри.
-4
 
 
Как може да го оставят Бащата да продължи да разваля отбора .Уж с втория състав надиграваме Берое .Отново неадекватни смени.Пълно безумие!Защо трябва да паднем 4.5 мача на пролет ,че тогава на бъде изхвърлен този малоумник
-3
 
 
Безумие ... Няма треньор в съвременния футбол, на който да се дава такъв картбланш и толерантност. Отборът представлява една мъка за гледане, никаква тактика, никаква хармония между играчите - този продължава да продава оправданието с контузиите ... И какво излиза - че ако не играят Камбура, Гъргоров и Бакалов - не може да вземем нито една точка от отбори като Пирин, Ч Море, Берое и т.н. Смешна работа. Междудругото големият лидер на отбора МК11 го гледам си е в Испания и се снима по някакви нощни клубове (справка фб профила му) - явно слабо го интересува последния мач за годината.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: