Черно море прекъсна серията на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
15:53 / 28.11.2015
11319
Черно море прекъсна забележителната серия от шест поредни домакински успеха на Локомотив, след като днес воденият от Никола Спасов тим спечели с 3:1 гостуването си на "Лаута" в среща от 17-ия кръг на "А" група.

Матиас Курьор изведе "моряците" напред още в 7-ата минута след асистенция на бившия "смърф" Даниел Георгиев. Интересното, че отново бивш футболист на "черно-белите" удвои преднината на варненци в края на първата част. Точен бе Мехди Бурабия след пас на Стефан Станчев.

Зоран Балдовалиев намали резултата с перфектен удар в левия ъгъл на вратата на Георги Китанов в началото на второто полувреме.

Илиян Йорданов пропусна да изравни в 62-ата минута след опасно разбъркване в наказателното поле на Черно море, а четвърт час преди края гостите останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Станчев.

До края "смърфовете" се хвърлиха в предни позиция в търсене на изравнителен гол, но вместо това получиха такъв в добавеното време от Бурабия от дузпа.

Така Локо остава на 7-ата позиция с 21 точки. Черно море запази 5-ото си място с актив от 24 пункта.



Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).