ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (19)
Алекс Колев: Мечтая отново за трансфер в чужбина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 27.11.2015Коментари (4)3111
© Plovdiv24.bg
Футболистът на Ботев (Пловдив) Александър Колев е един от най-талантливите български нападатели. Неговата кариера започна от школата на Левски, за да стигне до Белгия, където направи име с отборите на Десел Спорт и Геел. Въпреки някои тежки моменти в кариерата на Колев, контузията в коляното, която го извади от строя за дълго време той продължи да работи и сега е част от селекцията на Ивайло Петев. Нападателят на Ботев (Пловдив) даде специално интерво за Sportal.bg, в което той говори за ситуацията в Пловдив и какви са целите му през този сезон.

- Здравей, Алекс, как се чувстваш, след като вече се възстанови от травмата в аддукторите и тренираш наравно с останалите?
- Здравейте, чувствам се здрав, а за мен това е наистина най-важното, всичко друго се постига с упоритост и много труд.

- Сменихте треньорското ръководство, какво промени Николай Костов в състава и каква е ситуацията в Ботев сега?
- Да, имаме нов треньор в лицето на опитен специалист, какъвто е Костов. Всичко при нас е нормално, тренираме здраво и се готвим за предстоящите мачове. Смятам, че треньорската рокада даде резултат още в първия двубой във Варна, много важна победа (б.а. - Ботев победи с 2:1 Черно море).

- Престои ви тежка програма до края на полусезона, какво очакваш от предстоящите мачове?
- Да, програмата наистина е много тежка, но това са и най-хубавите мачове. Очаквам да покажем една добра организация на терена и да вземем максимума от оставащите битки. 

- Какви са целите на Ботев (Пловдив) и твоите лични за този сезон?
- Не мисля, че имаме определени цели. На този етап е важно да стоим добре на терена и да показваме силна игра. Моите лични амбиции са да съм здрав, другото е много работа и постоянство в тренировките и мачовете.

- Нека поговорим за националния отбор, след като вече няколко пъти беше викан от Ивайло Петев. Какви са впечатленията ти за обстановката в съблекалнята и как виждаш бъдещето си в отбора?
- Наистина съм изключително щастлив от факта, че имах честта да бъда повикан от селекционера. Надявам се и занапред да бъда част от националния отбор. За всеки един футболист това е голяма чест и признание. Относно обстановката в отбора, всичко е супер, тренира се здраво и атмосферата е на ниво, всички са много позитивно настроени.

- Дълги години се подвизаваше по терените в Белгия, там ти се оформи като футболист. Какво се промени в играта ти, когато пристигна в Пловдив и от кой треньор научи най-много?
- Да, това е факт, дълги години играх в Белгия. Тук при нас, в България, футболът е доста по-силов и може би това е голямата разлика. В "А" група се набляга повече на единоборствата, а там е малко по-различно - търси се повече техническата част на играта и пасовете по земя. Мисля, че от всеки един треньор, под чието ръководство работих, попивах най-важното.

- Как виждаш бъдещето си, мечтаеш ли за трансфер в чужбина отново, или пък за завръщане в родния ти клуб Левски?
- Ще се повторя - искам най-вече да съм здрав, това е най-важното за мен. Всеки един футболист мечтае да излезе в чужбина, но трябва много работа, за да успееш. Надявам се някой ден да стане, това е и моята амбиция.

Още по темата: общо новини по темата: 19
16.12.2015
04.12.2015
01.12.2015
01.12.2015
30.11.2015
30.11.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Алекс, пожелавам ти го, но както се казва "А, дано, ама надали ?" ..в тази форма не вярвам някой да те вземе...
0
 
 
"Футболистът на Ботев (Пловдив) Александър Колев е един от най-талантливите български нападатели." Ако този е един от най-талантливите нападатели жална ни майка за българският футбол!
+3
 
 
Майната ви с тези чужбини, една от причините бг футболът да в такова положения, да не говорим пък занационалите. Мечтата на нашите фуболисти - на вън да излязат, резерви да седят и топки да подават на тренеровки. Глупаци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: