Ники Костов усъвършенства тактически тима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:37 / 26.11.2015
3694
Новият треньор на Ботев Николай Костов се е заел изключително сериозна със задачата да усъвършенства тактическата грамотност и дисциплина на възпитаниците си.

За целта 52-годишният специалист планува здрави тактически занимания. За днес Костов смята да работи в това отношение отделно с играчите от всяка една линия, твърди в. "7 дни спорт".

Освен това специалистът иска да отработи и някои свои тактически идеи и новости, които да влязат в употреба в предстоящото гостуване на Литекс. 

Още при назначението си в Коматево Костов обяви, че за него от изключително значение е тактическата дисциплина. 

В дебютния му мач начело на тима "жълто-черните" постигнаха изключително ценна победа с 2:1 на негостоприемния стадион на Черно море във Варна. 

В морската ни столица "канарчетата" демонстрираха тотална положителна промяна в тактическо отношение по времето на предишния наставник Ермин Шиляк

Играта на отбора наподобяваше на разграден двор. Освен това при успеха над "моряците" Костов внесе корекции и в схемата на тима. Той прекрои добре познатата си схема 4-2-3-1 в 4-1-4-1.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).