Двама футболисти на Монтана под въпрос за мача с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:47 / 18.11.2015
1763
Двама играчи на Монтана са под въпрос за гостуването на Локомотив в петък. Защитникът Християн Попов е с болки в коляното, а халфът Янко Ангелов продължава да се възстановява от травма на аддуктора, съобщава "Меридиан мач". Нападателят Александър Киров все още не е напълно готов от тежката операция на счупен глезен. Тримата тренират на облекчен режим. 

Добрата новина за новия наставник на монтанци Емил Велев е, че ще може да разчита на Иван Минчев. Халфът пропусна последната среща заради болки в коляното. Той вече е добре и ще може да влезе в ролята си на един от основните елементи в състава на тима от северозападния град.

От лагерите на националните отбори се прибраха Асен Георгиев (мъже) и Христофор Хубчев (младежи). Те имаха възможност дори да играят един срещу друг в спаринга, завършил 1:1 в Правец. Хубчев, който в Монтана действа като ляв бек, бе използван от Антони Здравков в центъра на отбраната.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).